Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért fontos kisbabánknak a babafészek?

Az anyák egyik legnagyobb félelme, hogy a baba alvás közben kigurul a kiságyból, főleg, ha nagyon kicsik. Ezért a babafészek elengedhetetlen a szülők és a gyerekek nyugodt éjszakáihoz!

Amikor megszületik egy kisgyerek, egy teljesen más környezetbe kerül, amihez hozzá kell szoknia. A babák ezért is alszanak nehezen a kiságyban, az ágyban vagy a kanapén. 

baba

Ezek a bútorok veszélyesek is lehetnek a babákra, ha felügyelet nélkül maradnak, mert oldalra gurulhatnak, leeshetnek és nagyon súlyos balesetet szenvedhetnek! Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért érdemes egy babafészket beszerezned, ha pedig te is úgy gondolod, hogy neked is hasznos lehet, akkor látogass el a peekabooshop.hu weboldalra!

MI AZ A BABA FÉSZEK?

A babafészek egy olyan termék, ahol babák alszanak, és egészen másfél éves korig használható. A babafészek egy kényelmes ágyból és egy párnázott puha védőhengerből áll, amely biztosítja, hogy a baba ne tudjon kigurulni belőle, és körülveszi őt alvás közben. A babafészek kiságyban, kanapén, autóban vagy a szabadban is használható.

baba

A BABAFÉSZEK FŐ ELŐNYEI

A baba megszületése után a család egyik legnagyobb kihívása a mély alvás, sok szülő pedig mindent megtenne egy éjszakáért hosszú alvással. Ehhez azonban olyan ágy kell a babának, ahol biztonságban érzi magát, és ahol édesanyjának sem kell aggódnia miatta.

baba

A babafészek kialakítása emlékezteti a babákat az anyaméhben eltöltött hosszú időre, mivel alvás közben körülveszi a babát, biztonságérzetet adva neki. Kényelmes és biztonságos ágyként is szolgál, mert amíg a baba álmában mozog, nem engedi leesni az ágyról vagy a kanapéról, így te is pihenhetsz. Sőt, a babafészeknek köszönhetően egy ágyban aludhatsz a babával anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy ráfekszel. A babafészek az éjszakai szoptatásban is segít.

A baba nehezebben alszik el, ha nincs otthon? A babafészek egyik nagy előnye, hogy nem csak otthon használhatod, hanem magaddal viheted az autóba, a nagyszülőkhöz, vagy akár egy szabadtéri piknikre, így a baba bárhol otthon érezheti magát. A babák számára fontos, hogy a megszokott illatok legyenek az ágyukban, mivel így tudnak nyugodtan aludni.

Ha ezek után neked is megjött a kedved egy babafészek beszerzéséhez, akkor látogass el a peekabooshop.hu weboldalra, ahol rengeteg babafészek közül tudsz választani!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem