Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért fontos, hogy megfelelő forgószéket válasszunk?

Irodánkba és otthonunkba a megfelelő íróasztal mellé, egy megfelelő forgószéket is választanunk kell. Ebben a cikkemben segítséget szeretnék adni a jó szék kiválasztásához. Ehhez kapunk még megfelelő irányokat, a szeknetshop.hu weboldalán. Van itt karfás, hálós, hintás, külön fejtámlás és még rengeteg állítható típus és különböző anyagú, amiből kiválaszthatod a Neked legmegfelelőbbet. De nézzük meg kicsit közelebbről, választáskor mire is kell nagyon odafigyelni. Az egyszerű funkcióstól a bonyolult beállításig, a piacon ma már minden típus megtalálható.

A mai gépesített online világunk sajnos sok ülést hozott magával. Rengeteg féle iroda jött létre, ahol íróasztaloknál kell egésznap görnyedni, ülni. Az iskolában is több az ülő foglalkozás, mivel az internet világát éljük. Ehhez nagyon fontos, hogy egészségünket megtarthassuk, ezért olyan széket szabad alkalmazni, mely mindenképp tartja a gerincoszlopot és ha kell még tornáztatja is testünket. A kisebb korosztálynál pedig fontos, hogy a szék nőljön a gyermekkel együtt, hiszen ő még különböző gerincfejlődéseken megy keresztül. Mind a munkahelyi, mind az iskolai teljesítmény nagyban függ attól, milyen pózban végezzük feladatainkat. A rossz tartás, különböző testi betokosodásokat okozhat az izomzatban, sérülhetnek az idegszálak és az izületek is károsodhatnak, melyek idősebb korban akár azonnali, míg gyermekeknél idővel kialakuló súlyos fájdalmakkal járnak.  

Ha megtaláltuk a jó székünket, előszőr is be kell állítani a szék magasságot, mely függ az íróasztal magasságától is. Fontos, hogy itt vegyük figyelembe azt, a lábnak teljesen le kell érnie a padlóra, hogy a combok is tartást tudjanak adni. Amennyiben esetleg még egy kisebb emberkéről lenne szó, mindenképpen lábtartós fajtát érdemes választanunk. Aztán jöhet a háttámla, melynek végig tartania kell a hátgerincet is, hiszen ha ez nem megfelelő, az elménk sem tud megfelelően reagálni. Vegyük figyelembe azt is, a székek könnyen billenhetnek, ezért a biztonságra is nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Olyan széket vegyünk, melynek jó széles lábai vannak, hogy masszívan tartsák az egész széket. 

Tehát a fő szempontokat betartva, biztosan kényelmes, egészséget támogató, biztonságot nyújtó széket választhatunk. Odafigyelve a stabil alapokra, melyeket fenntebb említettem és a rögzíthető kerekek nagyon fontosak lehetnek a megfelelő választásban. Látogass el te is, a szeknetshop.hu weboldalra, ahol nagyon szuper székek várnak mindenkit!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem