Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Miért fontos a hajunk hidratálása és hogy csináljuk helyesen?

A hajunk hidratálása az egészséges és szép haj elérésének kulcsfontosságú eleme. A hajunk a mindennapi stressz és a környezeti hatások, mint például a szél, a nap és a klóros víz által is károsodhat. Ha a hajunk nem megfelelően hidratált, akkor száraz, töredezett és élettelen lehet. Azonban, ha helyesen kezeljük, az segíthet visszaállítani a hajunk egészségét és fényességét. Partnercégünk, az organiclifestyle.hu weboldalán, ezen termékek beszerzésében nyújthat segítséget, mindenki számára. Minden, amivel gyönyörű és ápolt lehet a hajad, megkapható náluk. 

De hogyan is kell ezt a hidratálást, megfelelően csinálni? A következő cikkemmel ebben szeretnék segítséget nyújtani kedves olvasóimnak. 

Először is elengedhetetlen, hogy olyan termékeket válasszunk, amelyek valóban hidratálják és táplálják a hajunkat. Az ilyen termékek segítenek megakadályozni  a hajunk kiszáradását és megóvják a hajat a további károsodástól is. Fontos figyelembe venni, hogy milyen a hajunk típusa, mielőtt termékeket választanánk. Találunk száraz, sérült, korpás vagy könnyen zsírosodó hajra is kiváló termékeket. A hajbalzsam rendszeres használata, segíthet megőrizni a haj hidratáltságát és egészséges állapotát. Ha alaposan átmostuk hajunkat samponnal, utána vigyük fel a hajbalzsamot, de csak a hajvégekre, majd hagyjuk rajta 2-3 percig, ha felvisszük a fejbőrre is, könnyen zsirosíthatja hajunkat így azt érdemes kerülni. Miután letelt az idő, alaposan öblítsük le hajunkat vízzel. Léteznek szuper hajpakolások is, mely egy hatékony módja annak, hogy egy extra hidratálást biztosítsunk hajunk számára. Hagyjuk hatni 10-15 percig, majd öblítsük le. A hajpakolásokat nem kell minden hajmosáshoz alkalmazni, havonta néhány alkalommal is elég használni.

A vízről is ejtenék pár szót, hogy mire is kell odafigyelni vele kapcsolatban. Egyrészt a víz klórossága, másrészt, forró víz is könnyen kiszárítja a hajunkat, és ez által károsíthatja. Inkább langyos vagy hideg vizet kell a hajmosáshoz használnunk, hogy ezzel is meg tudjuk őrizni hajunk hidratáltságát. Használhatunk speciálisabb megoldásokat is, mint például a hajolajok, ilyen az argánolaj, kókuszolaj és az olivaolaj, mivel ezek is hidratáló hatásúak és segítenek megőrizni a hajunk nedvességtartalmát is. Alkalmazása több féle képpen történhet a típusától függően. Vannak olajak amiket csak hajvégre kell felvinni, de találni olyat is amelyet a teljes hosszra és a fejbőrre is lehet használni. A különböző olajok bevetése sokat javíthatnak hajunk állapotán, ezért érdemes felturbózni vele a hajápolási rutinunkat.

A hajunk hidratálása tehát rendkívűl fontos ahhoz, hogy egészséges, ápolt és szép megjelenésű hajunk legyen. A megfelelő termékek beszerzésében az organiclifestyle.hu oldalán mindent megtalálsz.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem