Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért érdemes LEITZ iratmegsemmisítőt választani?

Iratmegsemmisítőre ma már minden irodának szüksége lehet, mert segítség a használaton kívüli bizalmas dokumentumok visszaélésének elkerülésében. Van akinek otthon is nagy célt szolgálhat, ha van ilyen készüléke. Használatával kisebb csíkokra vagy minnél apróbb darabkákra lehet vágni az elhasználódott iratokat, kártyákat, ezzel is elkerülve, hogy illetéktelen személyek kezébe juthasson. Az iratmegsemmisítők különböző biztonsági kategóriákba sorolhatóak, és ezeket 1-6-ig számsorozzák. Ez a szám minnél nagyobb, annál apróbbra vágja a papírokat. A gép használatával nagyobb rend tartható a környezetben, tulajdonképpen segít a szemét eltüntetésében. 4 csoportba sorolható: személyes, univerzális, archiv és az irodai. Partnercégünk, többféle iratmegsemmisítőket kínál, az officeplaza.hu weboldalán. 

Besorolásuk alapján,  a személyi aprítógépek nagyon könnyen használhatóak, az otthonok és kisebb irodák fontos kelléke lehet. Az univerzális fajtája segít abban, hogy több felhasználó, egyszerre is tudja alkalmazni. Az archiv iratmegsemmisítők már erős, nagy teljesítményűek, melyek alkalmas különféle lemezek, bankkártyák, folyóiratok, de akár fémbetétekkel ellátott mappák aprítására is. Ezek nagy célt szolgálnak a kormány, pénzintézetek, kisebb-nagyobb cégek számára, ahol nagyon fontos a személyes adatok megóvása. Mivel tény, hogy a sima darabolás nem ad teljes biztonságot, hiszen a behatolók egyszerű szkennelési módszerekkel visszaállíthatják azt, ezért iratmegsemmisítő vásárlása előtt összekell néhány dolgot egyeztetni, a megsemmisítendő  irat és a gép között. Ilyen lehet például a biztonsági fokozat erősségének meghatározása, de más jellegű paraméterekre is szükség lesz. A termelékenység, a zajszint, vágási módszer és teljesítmény is nagyon fontos mérvadó, mielőtt kiválasztjuk a megfelelő iratmegsemmisítőt számunkra.

Az iratmegsemmisítők vágási módja lehet hosszirányú és keresztirányú is. A párhuzamosan, hosszirányba csíkozott dokumentumot könnyű visszaállítani a behatolóknak, viszont keresztbe nagyon apró darabkákra szedi szét a gép. Nyílván ez jobb megoldás a titoktartással szemben.  A teljesítmény erőssége megmutatja mennyi iratot lehet vele felvágni, tehát vásárlás előtt nagyon fontos ennek felbecsülése. A motornál vegyük számba, milyen alapanyagú dokumentumot szeretnénk megsemmisíteni. 

Szeretném kiemelni, a LEITZ márkájú iratmegsemmisítőket, melyek most a Gyártó cég által biztosított promóciót alkotják. Ha ilyen modellt vásárolsz és azt regisztrálod a márkacég oldalán, megajándékoznak egy LEITZ Ergo Cosy ülőlabdával, mely javít a testtartásban és ezzel megellőzi a gyakori hát- és derékfájdalmakat. Ezekről a készülékekről azt érdemes tudni, nagyon halkak és intelligensek. Ötvöződik a kiváló minősége, Német hatékonysága, a modern kinézetével. Ez egy széles körű termékcsalád, melynek nagy a modell választéka. Az otthonra tervezettek és az irodai gépek is igen hallkak, ezért ideális választás lehet minden hely számára, hiszen a zaj nem vonja el a munkáról a figyelmet. Mivel elakadás mentesen, sokáig működtethető, mellette magas szintű adatvédelmet biztosít, érdemes ezt a márkát választani. Nagyon szép, modern küllemre tervezték, így bármilyen környezetbe szépen beleillik. Használata igen könnyű, érintőgombos vezérléssel működik. 

Az iratmegsemmisítő ma már egy elengedhetettlen munkaeszköz, amely felgyorsítja napi feladataink elvégzését. Nézz be te is az officeplaza.hu weboldalára és szerezd be a neked megfelelő iratmegsemmisítőt!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem