Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért érdemes a fürdőszoba szőnyeget venni?

Te is elgondolkodtál már azon, hogy mi olyat tud egy fürdőszoba szőnyeg, ami miatt neked is be kellene szerezni legalább egyet? Vajon tényleg szükség is van rá? Mi az, ami eszedbe jut, ha egy fürdőszobára gondolsz? Most a Szőnyegház Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked a miért célszerű egy fürdőszobai szőnyeget beszerezned. Nézzük meg együtt a szempontokat, mely alapján tuti neked is kell majd egy!

szonyeghaz_rozsaszin

Vegyük csak a hideg padlót, amire bizony te is utál mezítláb rálépni, hiszen egyből oda a komfortérzet. Vagy éjjel, amikor ki kell botorkálni a mosdóba, mindent szeretnél, csak azt nem, hogy a takaró alatt jól felmelegedett lábaddal a jéghideg padlóra kelljen lépned. Fürdés után sem kellemes a hideg padló, ráadásul életveszélyes is, főleg a nedves tappanccsal vagy, egy óvatlan mozdulat és meg is van a baj! A Fürdő amúgy sem egy meleg helyiség a lakásban, még akkor is gyorsan ki tud hűlni, ha van ott fűtés. Ezért ajánlott úgy kialakítani a fürdőhelységet, hogy a hideg felületeket, vagyis leginkább a padlót lefedni, erre találták ki a fürdőszoba szőnyeget.

Milyen szőnyeg passzol a fürdőhöz?

Anyagát tekintve a kellemes és finom puha szőnyegre szívesebben lépsz, a vastagság is lényeges, ugyanis ne a hideg padlót érezd, mert attól könnyen felfázhatsz! Amellett, hogy figyelembe veszed a szőnyeg funkcionalitását, arra is érdemes figyelni, hogy mennyire illik a fürdőszobához és az ízlésedhez. Mielőtt ész nélkül vásárolnál, nézd meg, milyen színek dominálnak a fürdőszobádban és azt is, hogy milyen alakú mutatna jól. Hiszen mostanában már nem csak téglalap alakú szőnyegeket lehet kapni, hanem kerek vagy több részes változatai is kaphatóak, amik még jobban feldobhatják a helyiség hangulatát.

szonyeghaz_feher

Előnyös, ha a szőnyeged ezt is tudja!

Nincs egyszerű dolgod, mert bizony, jól megfontolt döntést kell hoznod a fürdőszobai szőnyeget illetően is! A látvány és a kényelem mellett fontos, hogy a fürdőszobai szőnyeg praktikus legyen, ami a jó nedvességfelszívó képességében mutatkozzon meg! Természetesen fürdés után te sem szeretnél a víztócsában tapicskolni és állandóan felmosni magad után, nem?!

Így tehát elmondható, hogy a nedvszívó képessége is hozzájárul ahhoz, hogy ne történjenek balesetek. A nedvszívó hatásán kívül a csúszásgátló hátlap is “alapvető tartozék”, éppen ezért jó, ha olyan szőnyeget választasz, ami rendelkezik vele, mert így elkerülheted az életveszélyes helyzeteket! Fogadjunk ezekre nem is gondoltál, igaz?

Ha igazán jó szőnyeget akarsz magadnak, akkor még néhány apróságra odafigyelhetsz kiválasztás közben! Számodra is bizonyosan fontos lehet, a fürdőszobai szőnyeg ne okozzon allergiás reakciót, ezért a szőnyeg anyaga jó, ha bőrbarát anyagból készült. Legyen mosógépben mosható, hipoallergén, gyűrődésmentes, formatartó és selymes tapintású.

Ha szeretnéd a fürdőszobádat feldobni egy szőnyeggel, vagy rájöttél hogy nem is rossz ha van, akkor mire vársz még? Irány a Szőnyegház Webáruház, ahol minőségi termékek széles választéka vár! Ne várj tovább, szerezz be egyet te is!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem