Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért egészséges ha aktív a szexuális életed?

A harmonikus, jól működő párkapcsolatok egyik legfontosabb alappillére a rendszeres, kielégítő szexuális élet.  Mivel az intimitás az egyik mozgatórugója a kapcsolatoknak, hosszútávon érdemes időt és energiát fordítani rá. Rendszeresen tegyünk érte, vezessünk be új élményeket (játékszerekkel, társasjátékokkal, masszázs olajokkal), dobjuk fel bizonyos időközönként, hogy az idő vasfoga ne kezdje ki a hálószobai eseményeket hosszú évek múlva. Egy jól működő párkapcsolatban mindkét fél számára elengedhetetlen a rendszeres szexualitás, kapcsolaton belül. Nagyon sok pár életében a szexualitás, a szeretet kifejező eszköze. Általa úgy érzik hogy nagyon vonzók a párjuknak és nagyon szeretik őket. Tehát a jó szex stabillá teszi a párkapcsolatokat. Ebben a cikkünkben most szeretnénk bemutatni nektek, a ferfipotencia.hu webshopjának segítségével, hogy miért egészséges, ha rendszeresen összebújunk párunkkal.

ferfipotencia_erotika

Milyen jótékony hatásai vannak a rendszeres szexuális életnek?

A szexualitás a párkapcsolatok velejárója, melynek célja nem csak a szaporodás, hanem az öröm okozása, és az élvezet is. Nem is gondolnánk, hogy a rendszeres hálószobai esemény mennyi pozitív hatást eredményez nekünk szellemi, fizikai, és érzelmi életünkre. Nézzük is meg, hogy milyen jótékony hatásai vannak hosszútávon.

Tanulmányok eredményei által bátran kijelenthető, hogy testmozgásnak számít. Nyilván nem ér fel egy edzőteremben eltöltött edzéssel, de a kardió edzéshez hasonlóan jótékony hatása van a szívműködésre, a vérnyomás csökkentésében is fontos szerepet tölt be, illetve minimális kalóriaégetést is eredményez. Nagyon sok kutató vizsgált olyan párokat, akik romantikus, boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek, s így rendszeresek náluk az intim pillanatuk. Az ő esetükben az immunrendszer erőssége jóval hatékonyabb a betegségekkel szemben, mint olyan embereké, akik hosszabb ideje nem bújtak össze. Tehát bátran kijelenthető, hogy a vitaminok mellett a rendszeres szexualitás is hozzájárul egészségünk megóvásához. Az orgazmus során a szervezet oxitocin nevű hormonokat termel, ettől nagyon boldognak és szerelmesnek érezzük magunkat, testünk megnyugszik, így alvásunk is kiegyensúlyozott lesz, jobban alszunk utána.

ferfipotencia_romantika

A férfiak esetében különösen fontos kijelenteni annak a tanulmánynak az eredményét, miszerint a rendszeres nemi életet élő férfiak körében jelentősen csökken az esélye a prosztatarák kialakulásának a kockázata. A nők esetében az együttlét fokozza a véráramlást a testben, s így bizonyítottan fájdalomcsillapító hatással rendelkezik, például a sok tévhittel szemben a fejfájásra is remek megoldás lehet egy intim összebújás. A menstruáció közeledtével nagyon sok nőnek keseríti meg a napjait a premenstruációs időszak, a testiség ezeket a tüneteket képes teljesen elmulasztani. Azoknak a nőknek a körében kevesebb tünet fordul elő, akik majdnem napi szinten bújnak össze párjukkal. A szellemi képességre szintén jótékony hatással van, a stressz csökkentésében is fontos szerepe van, mivel növeli a boldogságot. A párkapcsolatok érzelmi részére is kedvező hatással van, erősíti a szerelmet és a bizalmat két ember közt, stabillá teszi a párkapcsolatot. Összefoglalva tehát, a rendszeres nemi élet a hálószobában nagyon sokat tesz hozzá az általános jólétünkhöz, egészségünkhöz, és párkapcsolatunk erősödéséhez.

Tegyél Te is rendszeresen a hálószobai pillanatokért, látogass el a Férfi potencia webshopjába, és válogass az erotikus termékek közül, széles választékban. Pörgesd fel az intim pillanatokat még ma! 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem