Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mi kell egy jó barkácsműhelybe?

A barkácsolás a világ egyik legelterjedtebb hobbija sok százmillió ember űzi nap mint nap. A legtöbb hobbi barkácsnál megtalálhatóak olyan alapdarabok, amelyek szükségesek a egyszerűbb és kicsit bonyolultabb munkafolyamatokhoz.

A Szerszám Webáruház segítségével listába szedtük azokat a szerszámokat, amelyeknek mindenképp ott kell lenniük egy modern, hobbi barkács műhelyben.

 

1. Fúró – csavarozó

 

 

Egyértelműen alapdarab a fúró – csavarozó, amely az egyik legsokoldalúbb szerszám a barkácsműhelyben. A modern akkumulátoros darabok nagyon mobilisak és kompaktak, ám erejük mégis elegendő egy bonyolultabb feladat elvégzésére is.

Műhelyünkbe válasszunk jó minőségű, gumírozott markolattal rendelkező, többfunkciós és akkumulátoros behajtót.

 

2. Száraz – nedves porszívó

 

 

Sokan nem gondolnak arra, hogy a műhelyben való munka mekkora kosszal jár, amit nem célszerű ott hagyni a földön és a szerszámokon. A legjobb választás egy nagy teljesítményű, száraz – nedves porszívó, amely könnyedén elbánik a kisebb és nagyobb szemcsés kosszal és a vizes szennyeződésekkel is.

Jó ötlet olyan típust választani, amely képes porzsákos és porzsák nélküli üzemmódra is és nem árt 3 – 4 db különböző fej sem, amivel tökéletesen tisztán tudjuk tartani a szerszámokat és a műhely minden pontját.

 

3. Sarokcsiszoló

 

 

Ismertebb nevén flex, amit a legtöbb barkács igazi mindenesnek tart. Csiszolás, súrolás, vágás, marás, bemetszés és még megszámolhatatlan funkció, nem véletlen kedvelik annyira az építőiparban is ezt a hasznos kéziszerszámot.

Jó döntésnek bizonyul, ha egy masszív nagy teljesítményű gépet szerzünk be, amihez választunk jó pár fejet, így a legkülönfélébb munkákat is el tudjuk vele végezni. Kifejezetten veszélyes szerszámnak mondható, így adjunk a megfelelő biztonságra, szerezzünk be hozzá védőszemüveget kesztyűt és kézvédőt, ha szükségét érezzük.

 

4. Kalapács

 

 

Vissza a gyökerekhez, egy ízig vérig barkács szerszám, amely hosszú évszázadok óta megkerülhetetlen szerepet tölt be a műhelyekben. A legtöbben az ácskalapácsokat és a gumikalapácsokat részesítik előnyben, mindkettőt más – más funkció miatt.

Fontos, hogy olyan kalapácsot válasszunk, ami megfelelő gumírozású, csúszásgátlós markolattal rendelkezik és a fej illesztésnél optimális és kiegyensúlyozott.

 

5. Munkapad

 

 

Végül, de nem utolsó sorban elérkeztünk a műhely talán legfontosabb eleméhez, amely meglepő módon nem egy szerszám, hanem sokkal inkább egy bútor, ami lehetővé teszi nekünk a precíz és biztonságos munkát. Ez nyilvánvalóan a munkapad, amely megfelelő stabilitást és funkcionalitást biztosít számunkra.

Válasszunk olyan munkapadot, amely magasságilag megfelel nekünk és rendelkezik elegendő mennyiségű rekesszel, ahol a kiegészítőket és szerszámokat tárolhatjuk. E mellett kiemelten fontos a stabilitás és a teherbírás, e két tényezőt mindig ellenőrizzük le vásárlás előtt!

 

Ezzel felsorolásunk végére értünk, reméljük a lista alapján Te is könnyedén el tudod kezdeni a műhely kialakítását. Ehhez mindent megtalálsz a szerszamwebaruhaz.com webáruházban, akár professzionális szerszámokat használó szakember, akár barkácsolni szerető hobbista vagy.

További érdekes cikkekért pedig irány az OP Story blogoldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem