Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mi alapján válasszunk NERF fegyvert?

A Nerf fegyverek a csataterek izgalmát hozhatják el szivacsba csomagolva a gyermekeknek, teljesen biztonságos körülmények közt. Már az óvodás és iskolás gyermekek legnagyobb részét teljes izgalomban, lázban tartják ezek a nagyszerű fegyverek. Természetesen nemcsak a kisfiúkat, hanem manapság a kislányok is örömmel vesznek részt egy ilyen izgalmas játékban. Cikkünkben az ajandekjatek.hu webshopjának segítségével szeretnénk tanácsot adni, hogy melyik játékfegyverekkel tudjátok lenyűgözni a gyermekeket. 

A Nerf fegyverek olyan játékok, amelyeket izgalmas csapatjátékokra terveztek gyermekeknek. Ezek a játékok teljesen biztonságosak, mivel a lövedékek puha szivacsból készülnek. Így a szülőknek sem kell attól tartani, hogy a játék hevében gyermekük megsérül. Maga a fegyver egy nagyon könnyű műanyagból készült termékek, kimondottan gyermekek számára lettek tervezve. A lövedékekkel is teljes biztonságban lesz a gyermek, mivel a szivacsnak köszönhetően nem okoz sérülést, fájdalmat sem. A webshopok termékei, valamint a boltok polcain rengeteg típusával találkozhatunk a kis méretű pisztolyokon át a nagy puskákig, és komoly gépfegyverek mintázatára készült fegyverekig. Ezeket a fegyvereket elsődlegesen szabadtéri játékoknál javasolják, így nem okoz kárt az otthonban, nem törik össze semmi a lövés hatására. Arról nem beszélve, hogy fákkal, bokrokkal elkerített kertben, udvarban sokkal nagyobb játék izgalmat eredményez a gyermekek körében. Az egymással való csatázás minden gyermeket lázban tart, így nagyszerű ajándék lehet számukra. Nagyszerű közös játéktevékenységet eredményez kis barátaival együtt, akár a megrendezett születésnapi buliján a többi gyermekkel is nagyszerű program, időtöltés lehet, sőt még a családok, gyermekek-szülők közös harcolására is.

Mivel a Nerf fegyvereknek rengeteg típusa, modellje létezik, így megvásárlás előtt érdemes figyelembe venni, hogy milyen stílusú játéktevékenységre, s milyen környezetben használnák a gyermekek, van-e lehetőség szabadtéren lövöldözni vagy panel lakásba való fegyveres harcra van lehetőség. Ha a gyermek kisebb életkorú, és benti játékra lenne elsődlegesen lehetőség, akkor célszerű egy kis méretű pisztollyal indítani az első harcait. Ezek a fegyverek még nagyon könnyűek, egyszerű a használatuk, így ennek köszönhetően teljes biztonságban játszhat vele a szobában, vagy egyéb zárt helyeken. Ha rendelkezünk udvarral, és gyermekünk már elég idős, akkor bátran válasszunk neki nagyobb méretű puskát, amellyel már nagyobb távolságokat is képes lőni. 

Kiválasztás fontos megjegyezni, hogy a Nerf fegyverek rengeteg féle típusban, és fajtában találhatók meg, mindegyik fegyver más-más tulajdonságokkal, lövési stílusokkal rendelkezik, más-más játéktevékenységet tesznek lehetővé. Ha a gyermekek már rendelkeznek kisebb méretű pisztolyokkal, akkor érdemes olyan fajtákat választani, amely kiegészíti otthon található fegyvereit, s így új kihívásokat, új izgalmakat eredményez a játékban. A Nerf fegyverekhez rengeteg kiegészítő is található, mint a különböző tartozékok, mellény tölténytárral, plusz lövedékek, pót töltények, céltáblák és hasonló kiegészítők, amik a közös harcot izgalmasabbá teszik. Vegyük figyelembe a gyermek igényeit is, hogy milyen környezetben szeretne harcot vívni a játékokkal, akadnak olyan fegyverek, amelyeket nyáron vizi harcokra lehet használni, valamint a hagyományos típusa a szivacslövedékes, amelyekkel a természetben bátran játszhatnak. Nincs jó, vagy még jobb választás, a gyermekek egészen biztos, hogy bármelyik típusú fegyvernek fognak örülni. 

Összességében bármilyen Nerf fegyvert is válasszunk, gyermekünk biztosan elégedett és boldog lesz. Óriási élményt jelent számukra, hogy ezzel a biztonságos fegyverekkel akár célba lőhet, vagy ha társaira játékosságból. A Nerf fegyverek gyakorlatilag valóra váltották a gyermekek, s szülők legnagyobb álmát is. A gyermekek boldogan, önfeledten harcolhatnak, a szülők pedig maximális biztonságban tudhatják csemetéiket. 

Látogass el az ajandekjatek.hu webshopjába és válaszd ki gyermeked, akár a család számára a legszuperebb játék fegyvert, és ha mindenki fel fegyverkezett akkor indulhat a harc, a küzdelem, szivaccsal borított kényeelmben. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem