Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mi a tökéletes szakácskés titka?

A séfkések kiválasztásánál, nagyon fontos tényezőket kell figyelembe vennünk. A munkaeszköznek szinte azonosulnia kell használójával ahhoz, hogy munkáját kellőképpen, megfelelően tudja ellátni. A kés a szakácsok legfontosabb munkaeszköze, ezért legyen jó fogású, éles, minőségi eszköz, mely a célnak megfelel. A Chefs webáruház ehhez ad útmutatást most nekünk, segítségükkel összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat. A forgalmazott márkák között megtalálható a: Fiskars, Global, Kai, Wüsthof, Mcusta Zanmai, Eikaso, Icel, Arcos, Burgvoge. Minden munkafeladathoz, vágáshoz, aprításhoz találsz megfelelő terméket.

chefs_vagas

Mire kell figyelni a szakács kések beszerzésénél?

Munka közben éreznünk kell, hogy megbízhatunk-e az eszközben, hiszen ezekkel a késekkel gyorsan, precízen kell bánnunk. A fogásából kell tudnunk, megfelelő lesz-e számunkra.

A kések fizikai jellemzőire nagyon oda kell figyelnünk, amikor kiválasztjuk.

chefs_kesek

Például egy nehezebb darabbal könnyebb a munka, mert az erőkifejtésben segíthet, de az is biztos, hogy egy könnyebb fajtával gyorsabb, tempósabb műveleteket végezhetünk el. Éppen ezért többfélét kell kipróbálnunk ahhoz, hogy megtaláljuk a pont nekünk megfelelőt, hiszen csak így tudunk jó és gyors  munkát végezni. Figyelembe kell vennünk, hogy vágóélének kiváló minőségűnek kell lennie, ami korrózióálló, oldószerálló és nem kopik, így hosszútávon lesz segítségünkre. A rozsdamentes acélpengével ellátott kések tartósak és megbízhatóak. Minden konyhai munkafolyamathoz más-más kés való. Szerezzünk be több félét, hogy a húsokhoz, zöldségekhez, gyümölcsökhöz, halhoz, a gyors munka elvégzéséhez mindig a megfelelő fajtát használhassuk.

chefs_kes

Tehát egy jó minőségű, kényelmes, dekoratív szakácskés elengedhetetlen társ a konyhánkban, így a megválasztása során mindig figyeljünk arra, hogy nekünk a legmegfelelőbbet válasszuk, mert így nem csak a munkánkat segítheti, hanem a balesetet is elkerülhetjük vele.

Mivel a kés a szakács egyik legfontosabb munkaeszköze, jól gondoljuk át mire és mennyit szeretnénk használni, hiszen így tudunk megfelelőt vásárolni számunkra.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem