Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mi a különbség a cigaretta és a hevítőrudak között?

Ahogy a hevítőrudak népszerűsége napról napra nő, egyre többen teszik fel a kérdést - Mi a különbség a cigaretta és a hevítőrúd között? vagy Van-e bármi különbség a kettő között? - ezért a Hevitorudak.hu webáruházzal összegyűjtöttük a legfontosabb információkat e témával kapcsolatban.

A cigaretta és a hevítőrudak között az a legfőbb különbség, hogy a cigaretta dohányból készült, míg a hevítőrudak gyakran más, nem dohány alapú anyagokból készülnek, sokszor különböző növényekből. A cigaretták többnyire papírból és dohánylevelekből állnak, és gyakran színezékekkel, édesítőszerekkel és egyéb adalékanyagokkal látják el őket, hogy kellemesebb legyen a füstje.  A hevítőrúd, vagy más néven elektromos dohányzás, IQOS egy alternatív dohányzási eszköz, amelynek célja a dohányzás élményének megtartása anélkül, hogy a dohánylevegőt égetné.



A hevítőrúd egy akkumulátorral működő eszköz, amely használata során a dohány helyett egy speciális hevítőbetétet hevít fel, amely a dohányt nem égeti meg, hanem melegíti, így a dohánygőz kevésbé káros, mint a dohányfüst. Ráadásul népszerűségét az is tovább javítja, hogy kevésbé rontja el a száj, a ruha és a haj illatát a füstje. Fontos, hogy ettől még a hevítőrudak füstje is tartalmazhat más káros anyagokat, mint például szén-monoxidot és nitrogén-oxidokat.

A hevítőrudak sok ember számára vonzó alternatívát jelentenek a dohányzásra, mert egyrészt a dohányzás káros hatásait csökkenthetik, másrészt pedig a felhasználók számára kellemesebb lehet a füstje.


Néhány előnye a hevítőrudaknak:

  1. Általában kevésbé károsak a szervezetre, mint a dohányzás, mert a dohányzás által keletkező anyagok jobban roncsolják a szervezetet, mint a hevítőrudak
  2. Többféle ízben és nikotin adagokban kaphatók, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a saját ízléseiknek megfelelő füstöt használjanak.
  3. A hevítőrudak füstje általában kevésbé olyan intenzív, mint a dohányfüst, ami azt jelenti, hogy kevésbé zavarja a környezetét, és a ruhák és a haj kevésbé válnak szagossá a használat után.
  4. Segíthetnek a leszokásban, mert a dohányzó fokozatosan csökkentheti a nikotin adagot, amíg egyszer el nem éri a nullás szintet.



Ha még csak ismerkedsz a hevítőrudakkal vagy már tapasztalt használója vagy, akkor érdemes megnézned a hevitorudak.hu webáruház széles választékát, ahol akár nikotinmentes és különböző ízesítésű hevítőrudak között válogathatsz kedvedre. Fontos megemlítenünk, hogy az egészséges élet fenntartatása érdekében, javasolt a dohányzás elkerülése. Tudjuk, hogy nem könnyű feladat leszokni róla, reméljük, hogy a hevítőrúd segítséget fog nyújtani a leszokásban.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem