Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Melyik felnőtt társasjátékot válaszd?

Egy tartós párkapcsolatot nem könnyű feladatunk fenntartani, ám nem is lehetetlen. Egy kapcsolat akkor boldog és kiegyensúlyozott, ha megtalálható benne a maximális bizalom társunk felé, a folyamatos izgalom, és szenvedély. Ám ahhoz, hogy a szenvedély mindig égjen a hálóban, bizonyos időnként érdemes behozni szexuális életünkbe izgalmas újdonságokat, legyen az erotikus ruha nőknek, különböző szexjátékszerek, vagy különböző erotikus társasjátékok. Cikkünkben a szexshop.hu webshopjának segítségével részletesen kifejtjük, hogy miért érdemes feldobni egy stresszes munkanap, munkahét után az estéket ilyen szuper játékokkal. 

Ezek az erotikus játékok rendkívül jó hatással vannak a hosszabb ideje együtt élő párok, valamint a frissen kialakuló kapcsolatok életére is. Míg a hosszabb kapcsolatban élő emberek  intim pillanatait feldobja, segít elkerülni a monotonitást, új színt hoz a szexuális életükbe. A friss kapcsolatokban nagyszerű lehetőséget nyújt arra hogy könnyebben megismerjék egymást a párok. Kiváló lehetőséget nyújt az egymásra hangolódásban, s arra, hogy egymás belső titkos vágyait felfedezzék. 

Nézzük is meg hogy milyen nagyszerű játékok közül választhattok, amivel biztosan felpörgetitek a hangulatot a hálószobában. 

Szexpedíció 

Ezt az erotikus társasjáték nagyszerű választás olyan pároknak, akik szeretik az izgalmat, a felfedezést. Ezt a játékot a gyönyör kincses térképének is nevezik, mivel a szerencse, romantika, és szenvedély játéka. Ha kitartó felfedezők lesztek akkor egészen biztos utatok elvezet a romantikán át a tabuk nélküli szexhez. A játék megkezdése előtt mind a ketten írjátok le egy titkos szexuális vágyatokat, amit szeretnétek, hogy megvalósuljon. A játék legfőbb célja, hogy minél több X-et gyűjtsetek össze, úgy hogy végigjárjátok az izgalmakkal teli kalandpályát, s találd meg a kincset még párod előtt, ahhoz, hogy legnagyobb vágyad valóra válhasson. A kemény játék táblán található négyzetek szuper izgalmas feladatokat, új kalandot rejtenek. S a győztes eléri a valódi kincset, az igazi gyönyört. Az a játékos lesz a nyertes természetesen, aki hamarabb összegyűjti az x-eket. A kalandjáték során lesznek izgalmas test felfedezős feladatok, szexuális téma megvitatós feladat, egyszóval húzósabb feladatok, ilyenkor a menekülő kártyák nagyszerű lehetőséget biztosítanak. Ám a játék vége egészen biztos, hogy pozitívan, gyönyörrel fog végződni. 

Adsz vagy kapsz

Ez a fajta is egy nagyon izgalmas, erotikus társasjáték. A ráhangolódást egymásra, a játékra az alapoktól indítja, maga a játék a testi és lelki kapcsolatot is a fókuszba helyezi. A játék során három szinten kell végig haladni, s fokozatosan egyre közelebb kerülünk társunkhoz a különböző fokozatú kérdések és feladatok által. Ahogy ugorjuk a szinteket úgy, egyre merészebb kihívásokkal, feladatokkal találkozhatunk. S így lehetőségünk nyílik arra, hogy megismerjük párunk egy másik oldalát az intimitásban, amit korábban még nem fedeztünk fel. Játék során a játéktáblán kell a bábukkal lépkedni, majd a mezőkönk húzni kell a kártyapakliból feladatokat, amiket teljesíteni kell. A mezők S, E, X, betűvel vannak megjelölve, jelentésük pedig a feladatokra vonatkoznak Sejtelmes, Erotikus, és Extrém. Amilyen betűjelű mezőre lépünk olyan típusú feladat megoldása vár ránk. A játék célja itt is a beteljesült gyönyör lesz, s az előre felírt vágyak beteljesülése. 

Lassan beköszöntenek a borongós őszi esték, ezek a játékok nagyszerű lehetőségek arra, hogy felpörgessük a hétköznapokat ezeken a szomorkás, sötét napokon. Látogass el a szexshop.hu webshopjába és válaszd ki a számotokra legideálisabb játékot, vagy hasonló szexuális kiegészítőt, és töltsetek el pároddal kellemes estéket.  


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem