Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Magas a fűtésszámla? Fűtsd be magad!

Elérkeztünk a hűvös téli hónapokhoz, javában zajlik már az idei fűtés szezon. Sajnos az idei évünkre jelentősen rányomta a bélyegét a környező országokban zajló energiaválság, és infláció helyzete. Sajnos ez a nehéz helyzet Magyarországon, október 1.-je óta hozza magával az egyre jobban emelkedő rezsi, és fűtésszámlákat. Ebben a vészterhes időben, nagyon sok család fog át élni nehéz időket. Cikkünkben a leitz-hungaria.hu webshopjának segítségével hozunk nektek olyan nagyszerű ötleteket, amivel át vészelhetitek könnyen ezeket a vészterhes hideg hónapokat. 

Sajnos az idei telünket nagyon meghatározza a rezsicsökkentés, valamint az energia csökkentésére való teljes odafigyelés. Lecsökkentjük otthonunkban a fűtés erősségét, sokkal óvatosabban bánunk az elektronikai termékek használatával, mérsékeljük őket. Ám azért arra érdemes odafigyelni, hogy drasztikusan ne vegyük le otthonunkba a fűtést, ugyanis magas a megfázás, és betegségek kialakulásának az esélye. A szobahőmérsékletet semmiképpen ne engedjük 18 fok alá, mivel egyáltalán nem egészséges szervezetünk szempontjából. A legjobb megoldás ha fokozatosan szoktatjuk hozzá testünket az alacsonyabb hőmérséklethez és rétegesen öltözködünk. Ezért egy igazán szuper megoldás lehet, ha beszerzünk egy nagyszerű fűthető mellényt otthonunkba. Ezek a mellények rendkívül praktikus kiegészítők lehetnek ezekben a hűvösebb hónapokban. Nagyon kényelmes, és komfortos viselést eredményez, nemcsak téli horgászatok, vadászatok alkalmával, hanem otthonunkban is. Lélegző anyaggal rendelkezik, vagyis így elkerülhető a bele izzadás. Bátran húzható akár motoros kabát, akár síoverál alá is. A melegítő panelek, amelyek melegítenek bennünket a vese vonalában, hátul helyezkednek el. Az elején található zsebek egyikében kap helyet, az akkumulátorok, melyeket ki és be lehet kapcsolni, illetve üzemmódokat is lehet váltani rajta. A magas akkumulátor idejének köszönhetően nagyon hosszú ideig élvezhetjük kellemes, komfortos hatását. Bátran használhatják szabadtéri árusok, különösen a hideg Adventi időszakban, de nagyszerű lehetőség a szabadtéren dolgozó biztonsági őrök esetében is. 

A fűthető mellény kiegészítéseként nagyszerű választás lehet a fűthető zoknik viselése is. A hideg környezet miatt elsődlegesen végtagjaink kezdenek el fázni, s így nagyon kellemetlen panaszokat fognak okozni. A hideg nemcsak szervezetünknek, hanem keringési rendszerünknek is nagy megterhelést jelent. Különösen a nők lábai hűlnek le jég hidegre. A hideg idő ellen ezek a fűthető zoknik nagyon hatékony megoldást jelentenek, különösen akkor, ha nagyon sok időt töltünk a hideg, szabad levegőn, egy helyben. Az átfagyott láb állapot rengeteg kellemetlen tünetet okoz, többek közt a szinte csontig hatoló, éles fájdalom. Ez nem csak komfort érzetünket csökkenti, hanem keringésünkre is negatív hatással bír.  A thermo soles fűthető zoknik nagyszerű megoldásnak bizonyulnak otthonunkban is a hideg estéken. A mellényhez hasonlóan itt is lélegző anyagból készült, így nem csak kellemes viselést eredményez, hanem véd is az izzadás ellen. Integrált fűtőelem találhatók benne, amelyek körbe ölelik a lábujjakat, s így kellemes meleg érzetet tart hosszabb ideig. Ideális választás téli sí programokhoz, téli horgászathoz, vadászathoz.

Ha szeretnéd fel fűteni magadat ezen a rendkívüli hideg télen, akkor látogass el a https://leitz-hungaria.hu/ oldalára és szerezd be még ma, ezeket a nagyszerű kiegészítőket.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem