Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Legyel te is profi cukrász, ezekkel az eszközökkel!

Ha Te is imádsz otthon alkotni, sütni finom süteményeket, ha szeretnél örömet szerezni családodnak ízletes sütemények által, akkor ez a cikk most Neked szól. A Bivin.hu webshopjának segítségével összegyűjtöttük neked, hogy milyen eszközökre lesz szükség otthon ahhoz, hogy profi cukrásszá válj. Ha közeledik egy családtag születésnapja és te unod már a túl édes, tömény cukormázas tortákat a cukrászdából, és idén inkább saját kezűleg készült tortával lepnéd meg egy szerettedet, akkor ragadj egy kötényt, erőltesd meg fantáziádat és lássuk is hogy még milyen eszközöket szerezz be otthoni konyhádba.

Mielőtt neki kezdenél a sütésnek, érdemes átgondolni, hogy milyen típusú tortát, süteményt készítenél a jeles alkalomra. Majd ha megvan az ötlet akkor nincs más dolgod, mint beszerezni a hozzávalókat, szükséges cukrász eszközöket.

Minden sütemény, torta elkészítése előtt szükséges a hozzávalók arányait kimérni, ehhez nincs is másra szükség mint egy kis konyha mérlegre. Torta sütés esetében nagyon fontos egy megfelelő formájú torta formát beszerezni, mely a születésnapi torta alapját képezi. Napjainkban nagyon trendi tortát készíthetsz  szám alakú tortaforma segítségével. Különösen akkor, ha egy kerekszámú, mondjuk 30-40-50-es születésnapra készítünk tortát. Egy ilyen személyes, alkalomhoz illő tortával egészen biztosan nem lőhetsz mellé. Ám a webshopon rengeteg fajta forma közül választhatod ki a legmegfelelőbbet.

Miután sikerült megálmodni a torta kinézetét, formáját kiválasztottuk. Neki is láthatunk az elkészítési folyamatoknak. Ehhez szükségünk lesz egy konyhai robotgépre, mely nagyszerűen összekeveri nekünk a piskóta hozzávalóit. A krémet szilikon spatula segítségével nagyon könnyű elkeverni, majd felvinni a készen sült, de kihűlt piskótára. Ám mielőtt nekilátunk díszíteni, a kihűlt piskótát félbe kell vágnunk. Ehhez óriási segítségünkre lehet a tortaszeletelő konyhai vágóeszköz, egy különleges vágás dróttal. Rendkívül egyszerű a használata, és nyíl egyenesen vágja félbe a piskótát. A krém felkenését követően kezdetét is veheti a díszítés, mely talán az egyik legnehezebb része a torta elkészítésének. Szerencsére a webshopon rengeteg féle díszítő eszköz közül választhatunk. Nagyon sok féle szilikon díszítő forma segítségével készíthetünk fondant, vagy marcipán formákat az elkészült ünnepi tortára. Az utolsó művelet nem más, mint az elkészült születésnapi torta elhelyezése egy olyan tálcára, amin ízlésesen át tudjuk adni ünnepelt szerettünknek. Nagyszerű választás lehet a görög oszlop alakú tortaállvány amelynek segítségével egy ízléses emeletes torta csodát adhatunk át, ajándékba.

Fontos beszerezni otthoni konyhánkba a következő alap eszközöket, amelyekkel bármilyen finomságot könnyen elkészíthetünk, akár ünnepnapokra, akár a hétköznapokban is.

A muffinok azok az alapvető finomságok, amiket gyermekek és felnőttek egyaránt szívesen fogyasztanak bármikor. Ahhoz, hogy tudj készíteni ilyen édes finomságot, melynek százféle változata létezik érdemes beszerezni szilikon anyagú sütő formákat, mellyel gyerek játék lesz elkészíteni. Különösen a téli időszakban felkapott az otthoni mézeskalács sütés. Ehhez szükségünk lesz egy tészta kiszúró forma készletre. Amelyekkel nem csak télen lehet ízletes, szép mézeskalácsokat készíteni, hanem akár az év bármelyik napján, linzer tésztából vidám kis süteményeket készíteni.

Látogass el a bivin.hu webshopjába és szerezz be minden szükséges kiegészítőt, készíts saját kezűleg egy nagyszerű süteményt szerettednek, legyél profi cukrász az otthonodban.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem