Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Lego minden korosztály számára!

Gyermekeim születésekor nagy hangsúlyt fektettem arra, milyen játékokkal tudnám segíteni őket a megfelelő fejlődésükben. Elkezdtem érdeklődni, kutakodni, beszélgetni más anyukákkal, hogy begyűjtsem a meglévő tapasztalatokat. Számomra meggyőző érvek szóltak a fejlesztőjátékok mellett és azok körében is kiemelkedő helyet kapott a LEGO. Nos, olyan játékot kerestem, amiben én is kiélhettem elhanyagolt gyermelyi játékosságomat, hiszen a LEGO pont egy olyan játékcsoport, ahol minden korosztály számára található megfelelő termék. Egy igazi játék, amivel a szülő és gyermek együtt is kitud bontakozni., ami által egy igazi minőségi időt tölthetünk el gyermekeinkkel együtt. Partnercégünk, a bivin.hu weboldalán minden korosztály számára kínál a hobbyjának megfelelő építőjátékot. Férfiak, nők és gyermekek biztosan megtalálják, a nekik legmegfelellőbbet.

A LEGO 1932-1958-ig egy igen zavaros fejlődési időszakon ment keresztűl, mire végre kifejlesztették a mostani műanyag, masszív változatát, amely a 20 századra, az egyik  legsikeresebb játék lett gyermekeink körében. Az idő viszont megmutatta, hogy a felnőttek számára is egy nagyon jól létrehozott fejlesztő lehet. Az 1930-as évek elején, egy kedves asztalosmesternek köszönhető létrejötte, aki vállalkozását meginditva  először fajátékokat hozott létre. Viszont mára már bekerült a világ 10 legnagyobb játékgyártó cégei közé, aki ezeket az elemeket már műanyagból készíti el. A LEGO játékoknak  mára már nagyon sok csoportja létezik. Lássunk hát néhányat közelebbről is!

A legkisebb gyermekeink  a LEGO Duplo elemei segítségével fejleszthetik motorikus mozgásukat. Az elemek megmarkolása, erősíti őket a fizikai mozdulataikban, éppen ezért ezek nagyobb méretűre lettek megtervezve, hogy ők is könnyebben élvezhessék kialakuló alkotó képességeiket. Kiemelkedő csoportok közé tartoznak, az olyan LEGO készletek, melyek egy-egy sikeres film témakörére lettek megtervezve. Ilyen például a LEGO Star Wars, vagy a LEGO Harry Potter kategóriája, mely igen népszerü szinte minden korosztály számára. Aztán van, ami az online játékkörre épül, mint mondjuk a LEGO Minecraft, ami a kiskamaszok egyik kedvenc figurája lett. A LEGO Creator peddig egy végtelenül nagy kombináció lehetőségét adja ahhoz, hogy magunk építkezzünk és itt bizony csak a fantáziánk szabhat határokat. A LEGO Classic rengeteg lehetőséget nyújt a kisebb gyermekeinknek abban, hogy tele legyenek ötletekkel és felfedezzék kreativitásukat, ezzel megismerve a LEGO világ értékeit. És a végére hagytam a LEGO Technic változatot, ahol már komolyabb dolgokat hozhatunk létre. Úgy lettek kialakítva, hogy ezeket az alkotásokat már egy aplikációval irányítani, mozgatni  is lehessen. Mind a nagyobb gyermekek és a felnőttek kedvencei közé is tartoznak, mert az életből vett igazi dolgok tükörképei által, belátást kapunk a világ emberi alkotásaiba is. 

Láthatjuk hát, hogy a LEGO végeláthatattlan mennyiséggel tombol a piacon. A felsorolt típusok mellett még nagyon sok csoport közül választhatunk az említett Weboldalon. Jó tudni, bármilyen korosztállyal nézzünk is szembe, megtalálja a neki igazán tetsző darabot! LEGOra hát  fel és hozz létre te is csodálatos alkotásokat, kifogyhatatlan kreativításoddal!

 

 

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem