Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Leclerc és Verstappen, az F1 új generációs csillagai!

Te is F1 rajongó vagy? Akkor biztos tudod a legnépszerűbb versenyzők neveit! Mint elkötelezett rajongó, muszáj 1-2 olyan tárggyal vagy ruhával rendelkezned, ami a kedvenc versenyződ nevét viseli, ezért is szeretnénk bemutatni a fansbrands.hu weboldalát, ahol mindent meg tudsz vásárolni, ami csak F1!

Ha aktívan követed az F1-et, akkor már biztos hallottál Leclerc-ről és Verstappen-ről. Fiatal koruk és a Monacóhoz kötődésük mellett nincs sok hasonlóság közöttük, mégis napjaink legjobbjai! Nézzük is meg, hogy idáig mit értek el karrierjük során.


1997. október 16-án született Charles Leclerc kiskorától kezdve a gokartozott. 2009-ben francia bajnok, majd 2010-ben a Monaco Kart Kupa, 2011-ben a CIK-FIA Academy Trophy és a Junior Világkupa győztese lett. 

Gyors felemelkedése 2014-től folytatódott. A Formula Renault legjobb újonca az első szezonjában, majd a következő évben a Forma-3-ban, 2016-ban pedig megnyerte a GP3-as sorozatot, ezután ő uralta az FIA Formula-2 2017-es szezonját. 2018-ban belépett a Forma-1-be az Alfa Romeo Sauber F1-gyel, álma 2019-ben a tekintélyes Scuderia Ferrariban folytatódott, amikor a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel mellett végzett. Ebben az évben lett kiválasztva az új Ferrari SF 90 vezetésére is. 


Verstappen a Forma-1 valaha volt legfiatalabb versenyzőjeként érkezett, mindössze 17 évesen, nem sokkal azután pedig a legfiatalabb futamgyőztese is lett – 18 évesen és 228 naposan a Red Bullnál, 2016-ban Barcelonában. Az egykori F1-es pilóta, Jos Verstappen és a szupergyors gokartos anyuka, Sophie Kumpen fia a versenyzés a génjein keresztül fut át. Annak ellenére, hogy apja házából Monacóba költözött, Verstappen továbbra is közel áll a családjához. 

Mivel mindössze 24 évesen lett Hollandia első világbajnoka, nagy elvárásokat támasztanak vele szemben, amit mindig könnyedén áthidal tehetségével. 2020-ban harmadik lett a pilóták bajnokságában, győzelmet aratva a 70. évfordulós nagydíjon Silverstone-ban és a szezonzárón Abu Dhabiban. A győzelmeket figyelemre méltó következetesség támasztotta alá, hiszen abból a 12 futamból, 11-szer végzett a dobogón. 2021-ben pedig Hamiltont legyőzve szerezte meg az Forma-1-es pilóták világbajnoki címét.


Ha rajongója vagy bármelyik pilótának, az nem csoda, hiszen elképesztő, amit idáig elértek. Ha te is meg akarod mutatni az egész világnak, hogy akár Leclerc, akár Verstappen, vagy talán más F1 pilótájának vagy a rajongója, akkor látogass el a fansbrands.hu weboldalra, ahol mindent megtalálsz, hogy rajongásodat ki tudd fejezni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem