Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Lapszintező eszközök és kiegészítők: Mit, mire használj?

Könnyű elbizonytalanodni a kínálatban: bemutatjuk, mit mire használhatsz a legfontosabb lapszintező eszközök és kiegészítők közül.

Ha burkoltál már kisebb vagy nagyobb felületet, segédkeztél ilyesmiben, vagy erre készülsz, akkor biztosan találkoztál már a lapszintező rendszerek fogalmával. Ezek a modern, minőségi, speciális rendszerek 2007 táján kezdtek el megjelenni a piacon, és a korábban használt, fából készült ékes szintezők után hatalmas változást hoztak mindazoknak, akik burkolással foglalkoznak. Ezek segítségével még a nagyobb burkolólapok is teljesen egyenletesen illeszthetők, nem mozdulnak el, így időt, energiát és pénzt lehet megtakarítani. Lássuk, a legfontosabb lapszintező eszközök és kiegészítők közül mit mire fogsz tudni használni! 

Lapszintező eszközök és kiegészítők: erre használd az egyes termékeket

1. Lapszintező fogó: akár padlót, akár falat burkolsz, a lapszintező fogóval fogsz tudni úgy erőt kifejteni a lapokra, hogy azok teljesen egyenesbe kerüljenek. 

2. Lapszintező talpak: ezek közül a fugakereszteket is helyettesíteni képes darabok egy felső fülrésszel rendelkeznek. Ebbe helyezed be az ékeket, amiket a lapszintező fogó segítségével kell szorosra húzni. Ezáltal kapsz majd teljesen sík, egyenes felületet. Fontos, hogy a talpak csak egyszer használatosak: alsó részük a csempék alatt marad, a fül rész pedig az eltávolításnál leválik. A lapszintező talpak többféle méretben érhetők el – annak függvényében válassz, hogy milyen a fugavastagság.

3. Lapszintező ék: a talp felső részébe helyezve megakadályozza, hogy elcsússzanak a burkolólapok. Egy-egy ék többször felhasználható, de egy idő után ezeket is érdemes lecserélni.

4. Csempeszintező láb: ezzel adhatsz stabil alátámasztást az első sor, nem közvetlenül a padló síkjára kerülő csempének, míg megköt a ragasztó, hiszen csak úgy magától nem fog megállni a levegőben. 

Az egyes lapszintező eszközök és kiegészítők körén túl különféle lapszintező rendszerek közül is válogathatsz igényeid és a burkolat sajátosságai szerint: van kis ékes, nagy ékes, csavaros vagy újrafelhasználható lapszintező rendszer is. Olvasd el a lapszintező rendszerekről szóló cikkünket is, ha többet szeretnél tudni ezekről a speciális rendszerekről. 

Mire figyelj a lapszintező eszközök és kiegészítők beszerzésénél?

Mivel a piac elég nagy, és tele van silány termékekkel, mindig figyelj arra, hogy honnan vásárolsz. Ne elégedj meg kevesebbel, mint a prémium minőség -ilyenek a TLS termékek is, amelyeket a burkolatszintezo.hu kínálatából is beszerezhetsz. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem