Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Környezetbarát termékek az otthonodba

Az utóbbi időben kifejezetten nagy hangsúlyt kap a környezettudatosság, de sajnos még mindig csak gyerekcipőben járnak a megvalósítások. Az emberiség soha nem tulajdonított különösebb figyelmet a környezet megóvására, aminek következményeit nem fogjuk tudni elkerülni, ha nem változik az átlagember mentalitása. A legtöbben azt gondolják, a változás eléréséhez én önmagamban úgyis kevés vagyok, így nem meglepő, hogy valóban nem haladunk a fejlődésben.

Ahhoz, hogy valós eredményt láthassunk, minden apró lehetőséget meg kell ragadnunk közösen. Ebben biztosít segítséget számunkra az alphadenthigienia.hu, aminek a termékpalettája teret ad a környezetbarát tisztító- és takarítóeszközök, továbbá papírtermékek és szemeteszsákok számára.

alphadent_bio

Környezetbarát kontra megszokott

Szokásainkat nehezen tudjuk megváltoztatni, legtöbb esetben kényelmetlenséggel jár. Akiben nincs elég ambíció, az sokszor bele is bukik, viszont éppen ezért fontos, hogy előrefele tekintsünk. Hiába nem látjuk közvetlenül tettünk hatását, a fáradozásaink a végére igenis megtérülnek. A környezetbarát alternatívák olykor drágábbak tudnak lenni átlagos társaiknál, de úgy gondolom, a nemes cél érdekében ennyi igazán feláldozható. Ha pedig a megfelelő forrás hiánya állja utunkat, most már az sem jelenthet akadályt.

alphadent_naturalgreen

A lehetőségek feltérképezése

A lebomló anyagból készülő egyszer használatos termékek már senkinek sem újdonság, hiszen műanyag őseik be lettek tiltva, így például egy szívószál vagy fültisztító pálcika esetében ez már mindennapi. Egy 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült partvis, viszont már annál inkább szokatlan tud lenni, mellé pedig egy komplett Fass Natural Green takarítóeszköz paletta kifejezetten mutatós lehet egy igényes háztartásban. Ha pedig új felmosónkat szintén környezetbarát tisztítószerrel szeretnénk használatba venni, erre is kapunk lehetőséget a Biopuro márkának köszönhetően. Termékeik biogazdálkodásból származó növényi alapanyagokból készülnek, továbbá palackjuk is újrahasznosítható. Ezen felül találunk újrahasznosított anyagokból készült papírtermékeket és vízben oldódó, illetve lebomló zsákokat is.

alphadent_eco

Ne hagyjuk, hogy megtévesszenek minket

Rengeteg termék esetében láthatunk zöld csomagolást, növények képével, illetve lebomló feliratot papírtermékeken. A „greenwashing” egy létező jelenség, a nagyvállalatok rendszeresen szeretnék termékeiket zölden feltüntetni, miközben legfeljebb csak a csomagolás grafikája emlékeztethet minket a természetre. Minden esetben keressük a megfelelő minősítéssel ellátott termékeket, illetve bízzuk magunkat hiteles forrásokra. Partnerünk webáruházában a környezetbarát kategóriában található összes termék a kellő minősítéssel rendelkezik.

Ha te is szeretnéd óvni a környezetet, hogy szeretteidnek zöldebb jövője legyen, tedd meg az első lépést velünk!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem