Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Környezetbarát hordozható termosz pohár előnyei

Miért is érdemes olyan poharat választanunk, amely környezetbarát? Miért érdemes lecserélnünk az eldobható poharak használatát? Erre kerestem magyarázatot, hiszen manapság a rohanó világnak köszönhetően, életvitelünk is nagyban megváltozott. Idomulnunk kellett ahhoz, hogy ébredés után sűrű programjainknak megfeleljünk. Rengetegen sportolunk, hogy elménket, testünket fitten tartsuk és munkaidőnk is szinte egésznapra elhúzódott. Sokunk, ha van egy kis szabadidőnk, kimenekülünk a természetbe, magunk köré gyűjtve kis családunkat, barátainkat, hogy lelkünket felfrissítsük, magunk mögött hagyva egy kis időre ezt a pörgő világot. Ezekben a helyzetekben évszakhoz, hangulatunkhoz megválasztva, jól esik egy pohár ital. Télen egy forró tea, nyáron talán a hűsítő linonádé, és persze ne feledkezzünk meg, egy jó pohár, finom kávéról sem. Na , ezek tárolásához, szállításához  kapunk nagyon szuper ajánlatokat a lumino.hu weboldalán, ahol válogathatunk a hordozható, környezetbarát termosz poharak közül.

Ez az újfajta pohár nagy sikert aratott, hiszen elődje, a régebbi eldobható pohár, az újrahasznosítás alkalmával is kissé kudarcot vallott. Ugyanis mint tudjuk, belsejében van egy réteg műanyag bevonat , mely legfőbb funkciója a hőmegtartás. Sajnos ezek a poharak gyorsan átmelegednek, és kezünket is megégethetik. Hőmegtartásuk is kevesebb ideig tart. Az újfajta termoszpoharak viszont úgy lettek kifejlesztve, hogy ha megfelelően tisztítjuk, ápoljuk, sok-sok évig használható darabok lesznek számunkra. Ezek többségének megtervezésénél, már arra is odafigyeltek, hogy újrahasznosított anyagból készüljön. 

Megoldható, hogy a kávézókba saját termosz bögrénkbe kérjük az italt, ezzel sokat spórolhatunk, évente talán több ezer forintot is. Érdemes tudni, hogy vizsgálatok támasztják alá azt, hogy még a legdrágább fajta termékek ára is pár hónapon belül megtérülhet, hiszen nem számolnak fel külön pohárdíjat vásárlásunknál. És ha még magunk készítjük el az italt otthonunkban, költségeinkből mégtöbbet lefaraghatunk. Partnercégünk weboldalán több szín és méret közül választhatunk magunknak ilyen környezetbarát csészéket.

Ezek a poharak elcsusztatható fedéllel vannak ellátva, vagy olyan kupakok vannak rajtuk, melyek akadélyozzák a folyadék kiszivárgását. Így elkerülhetőek a bosszus pillanatok is, hogy ruhánk, vagy táskánk bepiszkolódjon. Ez, a szuper hőtartásuk mellett, a másik kimagasló funkciójuk is. Tehát, már választ is kaphattunk arra, miért is érdemes ilyen poharat beszereznünk! Válassz magadnak te is a lumino.hu oldalán található termékek közül.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem