Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Kislányod van, vagy unokád? Lepd meg egy biztonsági záras fülbevalóval

A fülbevaló minden idők egyik legszebb ajándéka lehet, hiszen évekig csillog majd a fülben. Ha kislányod vagy unokád számára keresel megfelelő darabot, mindenképpen a biztonságot kell előtérbe helyezni. A kisbabák esetében a lenyelés veszélye miatt, a nagyobb gyermekeknél peddig az öltözködés, ahol megrántva balesetet szenvedhetnek, vagy a futkosás miatt elveszíthetik ékszereiket. A czarekszer.hu weboldalon nagyon szép kislány fülbevalók közül válogathatunk, melyek biztonságizárral vannak ellátva. 

A francia kapcsos a legbiztonságosabb záras, létezik belőle kisbabáknak való elől kapcsolható változat is, azért, hogy biztonsága mellett kényelmes is legyen számára. Éppen ezért a stekkeres-bedugós fajtát nem ajánljuk a babáknak, mert bökheti a picike testét. Ami még igen fontos, gyönyörű és csillogó legyen. A sötétebb szemü és haju babának inkább határozott színű köveket válasszunk, mert azok érvényesülnek, míg a világosabb hajhoz és szemhez szebben mutatnak a pasztell színű darabok. Formailag és színekben is nagy választék található az online üzletben. Akár fehér, akár sárga arany tetszik, Partnercégünk segítséget nyújt a választáshoz.

A piacon többféle zárszerkezetes gyermekfülbevaló létezik. A Brezúra típusu zárszerkezet elől található az ékszeren és elvesztésbiztos. Ez egy kampós hurokkal kapcsolható be, mely szerkezet a legideálisabb, pici babakortól-több éves korig használható. Hátránya, hogy könnyen eltőrhet , ezért nagyon óvatosan kell bekapcsolni. A Patentos változata hátul kapcsolható össze egy patenttal, mely megakadályozza a fülbevaló elvesztését. Ez a szerkezet amit a legtöbbszőr használnak, általában nagy lányok számára vásárolják. Ennek súlya kissé nehezebb mint a Brezúra változaté, ezért a legkisebb gyermekek számára egyáltalán nem javasolt. Árban magasabb kategória közé tartozik.

A menetes stekker típus, mely menet a fülbevaló szárán található és csavaros megoldással záródik. Nagyon biztonságos az elvesztéssel szemben. A másik kettő féle típushoz képest kissé nehezebb a behelyezése, viszont ezért masszívabb a tartása. Hátrányai között található meg, hogy folyamatos tisztítást igényel, mivel a szappan és krém a zárba kerülhet.

Természetesen mindegyik fülbevaló sok évig is használható, csak figyelembe kell venni a fül méretét és az ékszer szár hosszát. Lepjük meg hát lánykáinkat csillogó, biztonságos csodákkal!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem