Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Kisgyermeked kedvence lesz ez a mesefigurás hátizsák

A hátizsákok rendkívül hasznos kiegészítői lehetnek életünknek. Nagy segítséget nyújtanak az utazások, kirándulások során könnyedén tudjuk elvinni magunkkal a szükséges felszereléseket akár bármilyen szabadidős tevékenységekhez. Ám nem csak a kikapcsolódásban tesznek jó szolgálatot a hátizsákok, hanem a gyermekek bölcsődei vagy óvodai életében is. Cikkünkben a prettykids.hu webshopjának segítségével szeretnénk bemutatni nektek a nagyszerű mesefigurás hátizsákokat, amelyek biztosan a gyermekek kedvencei lesznek. 

Hátizsákra nem csak az iskolás, vagy kiránduló gyermekeknek van szüksége, hanem az óvodába vagy bölcsődébe járó kisgyerekeknek is.

Egy hátizsák nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy a kisgyermek kényelmesen szállítsa saját cuccait nap, mint nap. Arról nem beszélve, hogy rendkívül praktikusak viselést illetően. Sétálás közben kezeik szabadon maradnak, így segítséget nyújtanak nekik a mozgásban és egyensúlyozásban. A kis hátizsákokon található zsebek, rekeszek lehetővé teszik, hogy a gyermekek könnyen megtalálják felszereléseiket. 

Ezek a minőségi táskák rendkívül tartósak, mint más típusú táskák. Hosszabb ideig szolgálja a gyerekeket. Rendkívül jó befektetés lehet a gyermek életébe, jövőjébe sőt még egészségébe is, a hangulatáról nem is beszélve. Ezek a kedves Disney figurákkal ellátott termékek biztosan az iskolás, óvodás és bölcsődés gyermekek kedvencei lesznek. 

Milyen szempontok alapján válasszunk hátizsákot?

Amikor hátizsák vásárlásra adjuk a fejünket, fontos figyelembe venni gyermekünk életkorát elsődlegesen, majd testalkatát valamint a táska elsődleges funkcióját valamint a gyermek egyébi igényeit is. 

A táska mérete mindig igazodjon a gyermek teljes testméretéhez, s a legjobb ha életkorának megfelelő darabot választunk. A túl nagy vagy túl kicsi táska kényelmetlen viselést fog eredményezni, arról nem beszélve hogy gerincére is rossz hatással lesz. 

A táskák anyagát illetően olyat válasszunk, amely tartós, és strapabíró anyagból készült, erős varratokkal, cipzárral és pántokkal rendelkezik. Ezek a webshopon található magas minőségű termékek rendkívül hosszú ideig fogják kiszolgálni a gyermeket, ugyanis nagyon tartósak. 

A hátizsák, különösen az iskolatáska kialakítása legyen ergonomikus, így a terhelés a gyermeken egyenletesen fog eloszlani a gerincen és vállakon. A pánt része mindig párnázott legyen, ennek köszönhetően kényelmes viselést eredményez, állítható pántjának köszönhetően mindig pontosan illeszkedni fog a folyamatosan növésben levő gyermek testi adottságaihoz. 

Mindig olyan hátizsákot válasszunk, amely elég zsebbel és rekesszel rendelkezik, így a gyermek könnyebben tud a táskába pakolni, kényelmesen találja meg cuccait. Iskola táska esetében külön tudja rendszerezni tollait, füzeteit és könyveit is. 

A táska talán egyik legfontosabb szempontja a design. A kinézete, mintázata mindenképpen illeszkedjen a gyermek személyiségéhez, ízléséhez. A gyermekek különösen a bölcsődés, óvodás, és kis iskolások nagyon szeretik a különböző mese figurákat, ha mesefigurás táskát választunk számukra a mindennapokra, akkor egészen biztos hogy örömmel fogja viselni a mindennapokban. 

Már a bölcsődés gyermeknek is fontos hátizsákot biztosítani, különösen kedvenc mese hősük képével. Először is a bölcsődébe szükséges tárgyakat, mint a pelenka, törlőkendő már a gyermek is örömmel tudja vinni reggelente kis méretű hátizsákjába. Ezek az alapvető felszerelések nagyon kényelmesen férnek el, általában az egy légterű táskákba. A hátizsák napi használata segítséget nyújt a szülőknek a rendezettebb, könnyebb pakolásban, szállításban is. Arról nem is beszélve, hogy a gyermekek testartását is kedvezően befolyásolja. Továbbá segítséget nyújt a gyermek önállóságának fejlesztésében, kialakulásában, kedvezően befolyásolja a felelőségvállalását is a mindennapi életben. A bölcsődés korú gyermek már képes arra, hogy a számára kedves alvós tárgyát, vagy kedvenc játékait önállóan pakolja el a táskába, és magával vigye a bölcsőde intézményébe. Ennek következtében a szervezési képességét is pozitívan fejleszti.

Összességében tehát a hátizsákok, iskolatáskák a gyermekeket segítik a könnyebb életvitelben nap, mint nap. Pozitívan befolyásolja rendezettségüket, testartásukra is jótékony hatással lesznek, kellemes élményt nyújtanak az intézményekbe való bejárások reggelente.  Látogass el a prettykids.hu webshopjába és válogass széles választékban a szuper mese motívumos táskák közül, válaszd ki gyermeked számára kedvencét és szerezz örömteli indulásokat. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem