Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Készülj fel a fűtésszezonra a legjobb eszközökkel!

A tél beköszöntével kezdetét veszi a fűtésszezon legfontosabb része. Sokan a nagy szolgáltatók által nyújtott lehetőségek egyikét használják, ám egyre többen térnek át valamilyen alternatív fűtési megoldásra. E mellett máig számos háztartást és munkahely melegét a tűzifának köszönhetjük, amely feldolgozása nem kis munka.

A Fullmarkt segítségével összeszedtünk pár eszközt, amelyek nagyban segítik a fa hasogatását és megfelelő méretre vágását.

 

Rönkhasítók

 

 

Alapvetően rönkhasítóra akkor van szükség, ha komolyabb mennyiségű tüzelőanyagot szeretnénk feldolgozni. Az eszköz segítségével a nagyobb átmérőjű, vaskosabb rönköket is könnyedén széthasíthatjuk, bárminemű erőfeszítés nélkül.

Az elektromos és benzines rönkhasítók nagy előnye, hogy a gyorsaság mellett nagy hasítóerőt lehet velük elérni (akár 10 tonna), így nagyméretű keményfa rönkök feldolgozása is gyerekjáték lehet. A legtöbb ilyen rönkhasítót többféle irányban is lehet állítani, így a magasabb és egyenetlenebb rönkök feldolgozásával sem kell bajlódnunk.

A hosszú élettartamra tervezett hasítók legtöbbje acélól készül és összeszerelt állapotban kerül a használójához, így akár azonnal dolgozhatunk vele, amint kézhez kapjuk. A HECHT és SCHEPPACH márkák kiválóan szerepelnek a teszteken akár a függőleges- akár a vízszintes hasítókat nézzük, ezért érdemes bizalmat szavazni nekik!

A korszerű és biztonságos rönkhasítókért kattints IDE!

 

Láncfűrészek

 

 

Ha fa feldolgozásról beszélünk, akkor nem mehetünk el szó nélkül a legideálisabb eszköz mellett, ami máig az egyik leghatékonyabb formája a favágásnak. Ez az eszköz a láncfűrész, amely használata elengedhetetlen nagyobb mennyiségű fa feldolgozásakor.

A jó láncfűrész ismérve a biztonság, a stabilitás és a nagy teherbírás. E jellemzők mellet kiemelten fontos az összeszerelési minőség is, ami szűk keresztmetszetté is válhat a használat során.

Manapság már nem csak benzines fűrészekkel találkozhatunk, egyre elterjedtebbek az akkumulátoros típusok, amelyek hasonlóan jó teljesítményre képesek, cserélhető akkumulátoruknak köszönhetően viszont gördülékenyebb a velük való munka.

A HECHT, SCHEPPACH és RIWALL láncfűrészek ismertek kiváló összeszerelési minőségükről, könnyű szervizelhetőségükről és kényelmes használatukról, ezért érdemes bennük gondolkodni vásárlás során.

Az említett biztonságos láncfűrészeket megtalálod IDE KATTINTVA!

 

Ezzel írásunk végére értünk, ha a jövőben szükséged lenne valamelyik eszközre, a Fullmarkt webáruházában biztosan megtalálod a neked valót! Ha pedig olvasnál még valami érdekeset, nézz rá az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem