Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Készülj a télre divatos hosszú ujjúakkal és szájmaszkkal

2021 legnagyobb színtrendjei az elmúlt viharos év végétől kezdve az emberek reményét, optimizmusát és a sokak által keresett változást és felfrissülést keltik. Idén ősszel az évszakra jellemző klasszikus színek mellett az élénk színárnyalatok is helyet kaptak a gardróbunkban. Az év ezen időszakában az emberek jobbára visszavonulnak otthonaikba és a bekuckóznak a kanapéra egy jó könyvvel, vagy belekezdenek egy netflix sorozatba. A szeszélyes időjárás sem hagy nagyon más választást nekünk. Ugye?

Az idei évben kiszabadulva a négyfal közül, a kísérletezés és az önkifejezés kerül előtérbe még nálad is. Az Ürespóló Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked a legújabb színtrendeket, emellett pedig eligazítunk a harmonikus és kerülendő színkombinációk terén is.

urespolo_meggy

Meggy vörös

Az őszre kitűnő választás lehet a bordó és skarlátvörös árnyalatai, melyek a lehulló falevelek színeit idézik meg. Abszolút nem kell bonyolult dologra gondolnod, például, ha reggel a tükör előtt felraksz egy vörös rúzs, az máris feldobja az outfited. Az intenzív piros árnyalatot viselve minden szem rád szegeződik majd, hiszen nem lehet odanem nézni. Randevúkra megéri beszerezned egy élénk piros hosszú ujjú pólót vagy blúzt, hogy kiemeljen a sötét színű felsőrengetegből. Már az is nagyon látványos, ha egy piros maszkkal dobod fel az az napi szett, hiszen újra szükséges a viselése közösségi helyeken. Hagyományosan a piros színt kombinálhatod feketével és bézzsel, azonban, ha merészebb vagy kipróbálhatod vele a lilát, vagy akár kéket is. A sárgát és a halványrózsaszínt pedig érdemes mellőznöd.

urespolo_maszk

Csokoládé barna

A barna már idén tavasszal is hódított a divat világában, és szerencsére ősszel sem kell megválnod kedvenc barna holmidtól. A 70-es évek stílusának visszatérésével a barna melegebb tónusai válnak uralkodóvá, és továbbra sem lősz mellé az egyszínű összeállítással. Pólók formájában különösen népszerű lesz. Tökéletesen passzol hozzá a kék hűvössége, a bordó és a púder rózsaszín pedig nőiessé teszi. Egy bravúros párosításért próbáld ki  egy narancssárga szájmaszkkal. A fekete-barna kombó rizikós. Jobban jársz, ha a fekete inkább csak kiegészítőként van jelen a barna outfitben.

Lime zöld

Ha nagy városban élsz a zöld szín kiválóan passzolna hozzád. Elvarázsolt erdőt idéző mély zöld, tengerre emlékeztető kékeszöld árnyalatok az őszi-téli napok nagy kedvencei, hiszen ezek a tónusok se nem kirívóak, se nem szolidak. Egy zöld hosszú ujjú póló tökéletes választás a hűvösebb hónapokra. A zöld szín szuperül passzol tengerkékkel, pinkkel, de érdemes kísérletezned a pasztell árnyalatokkal. A fekete ruhadarab itt sem egy jó alternatíva, ahogyan a piros és a neonzöld darabok sem.

urespolo

Elegáns szürke

Egy ízléses és stílusos szürke árnyalat közkedvelt az üzleti világban. A 2021-es őszi színtrendnek köszönhetően már az utcai divatban is beburjánzott egy rendi blézer alakjában.

Nagyon tetszetős szürke ruhába öltözni, viszont ez az ikonikus szín zseniálisan mixelheted akár más színekkel is. Ez évi évadban a csillogó ezüstszürke és a fakó galambszürke árnyalatok uralkodnak. Tanácsos a pasztellsárga, a bézs és a barna színt kerülnöd, ellenben a türkizt, a sötétlilát és a rózsaszínt merészen vegyítheted vele.

Szeretnél mindig naprakész lenni egy príma minőségű pólóval? Szívesen kísérleteznél a legfrissebb trendek színeivel? Akkor bátran nézz körül az Ürespóló Webáruház honlapján, ahol nívós termékek széles választéka vár. Ruhadarabot találsz minden méretben, kicsiknek és nagyoknak, hölgyeknek és uraknak. A webáruházban megtalálhatod a pólók mellett a kabátokat és a sport cuccokat is, melyek segítségével mindig stílusos és magabiztos leszelhet!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem