Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Kerti faházak a tökéletes kikapcsolódáshoz: Tippek és ötletek a választáshoz

Amikor kikapcsolódásról van szó, sokan gondolnak a tengerparti nyaralókra, wellness szállodákra, de miért ne hoznánk a pihenés igazi, önfeledt élményét saját otthonunkba, saját kertünkbe? A kerti faházak remek lehetőséget kínálnak erre, hiszen a természet közelségét otthonunk kényelmével kombinálják. Az új trendek és design stílusok pedig egyedivé és komfortossá teszik ezeket a kis menedékeket. A modern hétköznapok nyüzsgő forgatagában egyre többen vágyunk egy kis csendes zugra, nyugalomra ahol kikapcsolódhatunk, feltöltődhetünk. Az otthoni kertbe telepített kerti faház pontosan ezt a célt szolgálja. De milyen előnyökkel jár a saját kertünkben elhelyezett faház? Milyen tippeket érdemes megfogadni kiválasztás előtt? És hogyan segíti a hétvégi kikapcsolódásunkat? Ezeket a kérdések válaszoljuk meg cikkünkben, amelyben segítségünkre volt az e-kert.hu webshopja.

Kerti faházak előnyei

A hétvégi faház telepítése már önmagában is csábítóan hangzik. Egy ilyen házban minden nap hétvége lehet. A design faházak pedig már nem csak a funkcionalitást, hanem az esztétikumot is képviselik. A dizájn nemcsak a külső megjelenést érinti, hanem a belső tereket is. Jól átgondolt elrendezés, természetes anyagok és harmonikus színek teszik igazán otthonossá és meghitté ezeket a különleges helyeket. Legfontosabb előnyei között szerepel talán az első helyen az igazi pihenés, a szabadidőnk hasznos eltöltésére.  A faház lehet meditációs hely, olvasósarok, műhely, szerszám tároló vagy éppen edzőterem is. Sőt, ha a munkahelyünket is haza szeretnénk hozni, a faházak tökéletesek lehetnek otthoni irodának is. Berendezhetjük akár pihenő székekkel, rattan kerti bútorokkal, ahol lehetőségünk nyílik együtt kávézni családunkkal, vendégeinkkel is. Az otthonunkban található kis ház tehát a nyugalom szigete lehet, ahol távol az irodai zajtól, a saját tempónkban dolgozhatunk. Egyik legfontosabb tippünk kiválasztás előtt talán az, hogy olyan stílust és fajtát válasszunk, ami tökéletesen illik kertünk arculatához, valamint elképzelésünkhöz is. A design faházak széles skálája lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Legyen az rusztikus, modern vagy retro stílusú, biztosan megtaláljuk a legjobban tetszőt.

Kerti faház tippek - Milyen típusai közül választhatunk?

A kerti faházak telepítése otthonunkban egyre népszerűbb hazánkban. Ám kiválasztása a legtöbb ember számára fejtörést okoz, ezért nézzük is meg a továbbiakban, hogy hogyan találhatjuk meg könnyen álmaink kis házát. Először határozzuk meg hogy, milyen célra szeretnénk használni a kerti faházat. Egy hétvégi faház lehet a tökéletes menedék a város zajától, akár vidéki teleken, ahol a természet közelsége nyújtja a kikapcsolódást. Felállítását követően biztosak lehetünk abban, hogy örömteli pillanatokat varázsolnak számunkra, és szabadidőnk jelentős részét fogjuk ezentúl boldogan eltölteni ezekben a házikókban.

A design faház nem csak vidéken, hanem kertünkben is rendkívül otthonos megoldást nyújt, amely nem csak funkciójával, hanem modern megjelenésével is hozzáad kertünk hangulatához. Felhasználását illetően rendkívül sokoldalú, amellett, hogy nagyon stílusos megjelenést eredményez. Berendezhetjük akár kerti pihenőként, akár vendégháznak sőt még szaunaháznak is, ahol bátran helyezhetünk el akár infraszaunát sőt még finn szaunát is. Ahol különösen ezekben a hideg hónapokban igazi feltöltődést biztosít az egész család, barátok számára. A kerti faház előnyei között számon tarthatjuk azt is, hogy a saját kertünkben bármikor elvonulhatunk a világ zaja elől, csak pár lépés az otthon melegétől. Nem kell utazni, nem kell csomagolni, csak kilépünk az ajtón, és már ott is vagyunk a saját kis paradicsomunkban.

A kisebb méretű faházak (1-4 m2 méretű) kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a kerti szerszámokat, a fűnyírót, nyáron használt kerti bútorainkat a hideg téli időszakban benne tároljuk. Segítenek rendben tartani a kertet és megvédeni az eszközöket, évelő virágainkat az időjárási viszonyoktól. A kerti szerszámtárolók zárható ajtókkal rendelkeznek, így az értékes szerszámokat vagy kerti gépeket elzárhatjuk a tolvajok vagy a kíváncsi szemek elől is. Ezek a faházak hozzájárulnak a kert szépítéséhez és stílusos megjelenéséhez. Különböző méretekben és stílusokban elérhetők, így könnyen illeszthetők be bármilyen kertbe. Jó szolgálatot tehetnek kerékpárok, babakocsik, autógumik tárolására, de mellette egy kisebb barkácsműhely is berendezhető már egy ekkora helyiségben. Fáskamrának természetesen elegendők a legkisebb típusok.

Összefoglalva, a kerti faházak remek lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra, otthonunk kényelmét a természet közelségével ötvözve. Legyen szó hétvégi házról, olvasósarokról vagy otthoni irodáról, a design faházak mindig jó választásnak bizonyulhatnak. Gondosan tervezett és kivitelezett faházakkal egy igazi kis menedéket hozhatunk létre saját kertünkben! Látogass el az e-kert.hu webshopjába, ahol kimeríthetetlen mennyiségű ötletet találhatsz a házak különféle módjaira, mind az alapanyagot, az alaprajzot, felépítést tekintve. A faházakat Te is összeállíthatod saját kezűleg, ha imádod és kikapcsol a szerelés, alkotás. Természetesen a webáruházon keresztül is lehet ajánlatot kérni minden egyes munkafolyamatra és az azokhoz szükséges alapanyagok beszerzésére.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem