Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Kényelmes lábbelik a vendéglátásban dolgozóknak!

Mint tudjuk, a vendéglátásban dolgozóknak nagyon sok energiára van szükségük. Az egésznapos talpalás bizony estére igen lefárasztja az embert. A sok ide-oda futkosás, általában a lábat terheli a legjobban, ezért az ebben a munkakörben dolgozóknak, érdemes beszerezni kimondottan erre kifejlesztett lábbelit, mely tehermentesíti lábukat, ezáltal gerincüket is. Így a munkanap végén kevésbé fognak sajogni lábaink. Ha te is vendéglátóegységben dolgozól, érdemes ellátogatnod Társpartnerünk ,a chefs.hu weboldalára, ahol több modellből, márkából válogathatsz.

Azt, hogy milyen fazont választunk magunknak, nagyban befolyásolja a nehéz döntésünk, ugyanis ha szeretnénk a lábbeli igazi kényelmét és hatékonyságát kihasználni és élvezni, mindenképpen a jó minőségre lesz szükségünk. Miért is kell óvni lábunkat? Mert a láb és gerincfájdalmon kívül egy konyhában, rengeteg baleset is leselkedhet ránk. Az ilyen helyeken nedvesség és zsírok állandóan a padlóra kerülhetnek, melyek csúszásveszélyt okoznak. Vagy például bármikor leeshet egy élesebb eszköz, mely megsértheti lábunkat, ha nem védelmezzük megfelelően. Tehát ha a konyhában dolgozol, mindenképp az első helyen legyen biztonságod! 

A szakácsoknak a chefs.hu honlapján előszeretettel emelném ki a Crocs márkákat, melyek igazi kényelemmel és biztonsággal lettek megtervezve. Ma már a világon az egyik legnépszerübb márka lett. A Croslite, könnyű és puha anyagból készült lábbelik, egésznapra kellemes viseletet biztosítanak számunkra, köztük is kiemelve a klumpáikat. Biztonságos tapadásúak, közismert a szagállóságuk, mivel nagyon jó légáteresztőek és anyagának köszönhetően igazán könnyű súlyu. Vízállóak és egyszerű a tisztításuk is. A Crocs megszünteti a fájó talpat, ezáltal munkánk is könnyebben végezhető. 

Az egyébb vendéglátós dolgozóknak ajánlanám választásul a Skechers márkát, mely ugyan csak híres világszerte. Extra kényelmes, stílusos és divatos modellek, melyek egész napra komfortot biztosítanak számunkra, mert tökéletesen illeszkedik a lábra. Az Amerikából érkezett divat, gyorsan ellepte a mi hazánkat is. Munka során igazi kényelmet biztosít, akár sportos vagy elegánsabb stílus mellett is döntesz. A több évtizedes gyártó cég tapasztalata segített a megfelelő cípők kifejlesztésében. Egy memóriahabos, könnyed anyagból készül, talpa igen átgondolt tervezés műve, mely tehermentesíti lábunkat. Lehetsz akár pincér, vagy pultos és felszolgáló, érdemes ezt a márkát beszerezned munkavédelmi cipőként, mert meglátod, hogy az egésznapos talponállásban milyen nagy segítség lesz számodra. 

A Weboldalon minden vendéglátó dolgozóra gondoltak, biztosan te is megtalálod a neked való darabot!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem