Kényelmes kiegészítők a legkisebbeknek

Az apró jövevények érkezésekor a felkészült szülők próbálnak mindenre gondolni, ami segíthet kényelmesebbé tenni az első időszakot a szép új világban. Vannak, akik az autentikus kiegészítőkre esküsznek és vannak, akik szeretik az innovatív és jövőbe mutató megoldásokat.

A Peekabooshop segítségével listába szedtünk pár olyan kényelmi kiegészítőt, amely jó szolgálatot tehet a baba érkezése után.

 

Babafészek

 

 

A babafészkek egyre gyakrabban találhatóak meg a kismamák kívánságlistáján, persze nem véletlenül. Ez a kuckószerű és puha fekhely szinte bárhol használható, így könnyítve a kismama mobilitását. A megfelelő tartást biztosító perem puha, mégis kellő mértékben merev, így képes a mocorgósabb babákat is selymesen körül fonni, meggátolva a legördülést.

Nagy előnye továbbá, hogy segít a babát otthonos közegben tartani még akkor is, amikor vendégségben vagyunk vagy elutazunk. A 2 az 1-ben babafészkek igen hasznosak lehetnek, hiszen, ha a gyermek kinőtte fészkét, akkor sem kell túladnunk rajta, hiszen könnyedén kiengedhetjük a peremrészt, ami ezután akár rácsvédőként is funkcionálhat.

 

Babatámasz

 

 

A babatámasz hasonló funkciót lát el, mint a már említett babafészek, ám annál valamivel egyszerűbb felépítésű. Biztonságos támaszt nyújt a szendergő babának még akkor is, ha épp a szülői ágyban pilledt el anya és apa között.

Nagy előnye továbbá, hogy könnyedén behelyezhető a babakocsiba, ahol stabilitást és kényelmet biztosít az apróságnak. A puha és kellemes tapintásúanyag körülöleli a csöppség egész testét, így nem kell attól félnünk, hogy egy hirtelen mozdulatnál megütné magát, vagy felébredne édes álmából.

Hálózsák

 

 

A baba hálózsák egyértelműen egy rendre fejét felütő problémát hivatott megoldani. Egyfajta ruhaként felvehető takaróként érdemes rá gondolni, amit a picúr nem tud magáról lerúgni a nagy szundítások közepette.

Kellemes tapintásának és kiváló összetételének köszönhetően szinte bármikor jó társ lehet az alváskor, akár otthon, akár útközben a babakocsiban.

Bundazsák

 

 

Végül, de nem utolsó sorban mindenképp kell beszélnünk egy utazás és séta közben használható kiegészítőről, ami minden baba és mama tetszését könnyedén elnyeri. Ez nem más, mint a bundazsák, amely egyfajta keveréke a hálózsáknak, a takarónak és a babafészeknek. Akár a leghidegebb napokon is használható, hiszen kialakítása és összetétele miatt kifejezetten kényelmes és kellemes meleget biztosít a babának úgy, hogy a kellő légáteresztés biztosítva van.

 

E kiegészítők mindegyike nagy segítséget jelenthet akár úton vagyunk, akár otthonunk kényelmét élvezzük. Fontos, hogy őket megbízható helyről szerezzük be, ahol figyelnek az összetételre és varrási minőségre.

Ilyen hely a Peekabooshop webáruháza is, ahol a listán említett kiegészítőkön kívül még sok más hasznos baba – mama terméket találsz.

Ha tetszett írásunk, olvasd el az OP Story többi cikkét is blog oldalunkon!

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem