Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Kedveskedj rokonaidnak azzal, hogy odafigyelsz rájuk!

Mindenkinek jólesik a törődés, az idősebb rokonok és a közeli barátok, családtagok esetében pedig ez fokozottan igaz. Törődés alatt sokszor elég lehet annyi is, hogy felhívod pár percre, vagy ha üzenetet írsz neki, esetleg meglátogatod vagy találkozót hozol össze vele. De ha igazán oda szeretnél figyelni rájuk, a nagybevásárlás terhét könnyedén leveheted a vállukról.

Ne ijedj meg, nem kell a legnagyobb tömegben a boltokat járnod, hogy utána hatalmas szatyrokkal megpakolva érkezz meg a nagyszülőkhöz! Ennek nálunk egy sokkal egyszerűbb, időhatékonyabb és biztonságosabb módja is létezik! Sőt, ha ajándéknak vagy meglepetésnek
szánnád, azzal sem lesz probléma, mert a számlát nem tesszük a csomagba, azt Te fogod elektronikusan megkapni!

Hogy mire gondoltunk, hogyan tudod őket segíteni?

⦁    Rendeld meg helyettük a bevásárlólista tételeit online, akár külföldről is!
⦁    Rendelésed azonnal ki tudod fizetni online, így nem kell aggódnod, hogy a kézbesítéskor kell a fizetést lebonyolítani.
⦁    Szeretted idősek otthonában vagy éppen kórházban tartózkodik? Oda is kérheted a szállítást, biztos nagy örömet fog okozni a számára!
⦁    Barátod beteg és nem tud a boltba sem lemenni? Ne kapd el tőle te is azzal, hogy átmész, inkább intézz neki egy online bevásárlást egyenest a lakására! 
⦁    Kattints weboldalunkra és gondoskodj hozzátartozóidról akár távolból is!

Hogy mindezt könnyedén megtehesd, regisztrálj a https://cooponline.hu/ felületén, rakd a kosaradba a megvásárolni kívánt termékeket, és egy kattintással rendeld meg a rokonok vagy barátok címére a csomagot.
Rendelésed akár 1 munkanap alatt is megérkezhet az ország bármely pontjára, neked csak annyit kell tenned, hogy jelzed a rokonoknak, hogy csomagjuk fog érkezni. A regisztrációval pedig még több akcióban lesz részed, és nagyobb kedvezménnyel tudsz megvásárolni bizonyos termékeket!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem