Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Karácsonyi ajándékötletek babáknak, mamáknak!

A karácsony talán a legmeghittebb ünnep, főként akkor, ha új csöppség is ünnepel a családdal. Természetesen a meghitt hangulat és az áradó szeretet mellett jó, ha meglepjük egymást valami különlegessel.

A Peekabooshop segítségével csokorba szedtük kedvenc ajándékötleteinket, amiket babáknak és mamáknak szánnánk!

 

Bambusz takarók

 

 

A bambusz szálakból készül textilek légiesen könnyű és bársonyosan puha érzetet kölcsönöznek használójának. A természetes szálak erősek, kiváló a hőtartó képességük, mégis gyengéden ölelik körül a baba vagy mama testét. E szálaknak köszönhetően a takarók légáteresztő képesség kiváló, ezért tökéletesen alkalmas bugyolálásra és babaágyak bélelésére is.

Ha igazán szép és praktikus ajándékot keresel, a bambusz takarónál aligha találsz jobb megoldást!

 

Floo bundazsákok

 

 

A bundazsákok egyre népszerűbbek a kismamák körében, hiszen tökéletesen alkalmazhatóak szinte minden élethelyzetben. Használhatjuk babakocsiban, kiságyban, utazáskor, sőt akár takaró helyett is.

A Floo bundazsákok nagy előnye, hogy vízálló borítást kaptak, amely tökéletesen megállítja a legapróbb cseppeket is, mégis nagyszerű szellőzést és páraelvezetést kínál. A gyapjú hatású plüssnek és az antiallergén töltetnek köszönhetően kényelmes és biztonságos kuckó, míg az univerzális övcsathelyeknek köszönhetően a legtöbb babakocsival kompatibilis.

 

Merinói gyapjútakarók

 

 

A merinói gyapjút a legkiválóbb szálak között említik kiváló hőszabályzó képessége és megsüvegelendő melegen tartó képessége miatt. A gyapjúszálak hihetetlen kényelmet tesznek lehetővé, míg a belőlük készült takaró megjelenése semmivel nem összetéveszthető, hiszen szép, egyenletes és prémium kinézetű és érzetű.

A merinói takarókat sokféleképpen fel lehet használni, kiságyba, babakocsiba és hordozóba is tökéletes választás.

 

C alakú ölelő- és terhespárnák

 

 

A kismamák egyik kedvenc kiegészítője, a legjobb társ a nehezebb és nyűgösebb napokon. A párna speciális kialakításának köszönhetően az alvás és pihenés még nagyobb pocakkal is pihentető és könnyű lesz. Flexibilitásának és finom ellentartásának hála ágyban, kanapén, fotelben, de akár kocsiban is használható, míg az EcoFillball apró golyós töltelék biztosítja a hangtalan mozgatást és a felhők ihlette kényelmet.

 

Bambusz fürdőköpenyek

 

 

A hidegebb estéken jól jöhet egy kényelmes és puha köntös, pláne akkor, ha többször is fel kell kelnünk a babához éjszaka. A lenge kialakításnak és kiváló bambuszszálaknak köszönhetően a köntös felvétele egyszerű, míg hőtartó képessége és légáteresztése prémium színvonalú.

Szabása könnyed, de mégis nőies, praktikus kötője segítségével pedig könnyedén fedésbe is helyezhetjük.

 

E termékek mindegyikét megtalálod a Peekabooshop webáruházában, ahol a minőség, a design és a kényelem a legfontosabb irányvonalak közé tartozik! Válassz karácsonyra valami különlegeset a babának és a mamának egyaránt!

Ha pedig olvasnál még pár szuper cikket, nézz rá az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem