Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Itt a jó idő, irány a természet!

Itt a tavasz! Alig várjuk, hogy kimozduljunk a lakásból és újra felfedezzük a természetet!

 

Felmerül a kérdés: hogyan készüljünk fel egy hosszabb túrára? Mit vigyünk magunkkal a hátizsákban? Kulacsot, termoszt, térképet, távcsövet, és fejlámpát is érdemes betennünk. Érdemes beszereznünk minőségi túrafelszerelést a https://leitz-hungaria.hu/ webáruházból.

Előfordult már Veled, hogy túra közben rád sötétedett az erdőben?  Ilyenkor nagy segítség, ha van nálunk fejlámpa. A Trustfire-H5R LED fejlámpa nagy fényerejű, pehelykönnyű, tölthető, remekül használható fejlámpa. Ez a 600 lumenes fényerősséggel és akár 115 méteres hatótávval rendelkező lámpa tökéletes futóknak, horgászoknak, vadászoknak, hegymászóknak és a természet szerelmeseinek. Maximális üzemideje 168 óra! Előnye továbbá, hogy szabadon hagyja mindkét kezet, így a távcsövet is könnyebben használhatjuk.

leitzhungaria_lampa

Az olight kempinglámpa, mely fényt ad az élményhez. Rendkívül praktikus, multi funkciós eszköz, amely egyedülálló élményt nyújt. Használható beltéren, vagy kültéren, kézben viharlámpaként, kemping-, vagy teraszlámpaként.  Három különböző fokozatban, akár 75 órán keresztül ad fényt a sötétben.

A természet megfigyelése szabad szemmel is szuper élmény, de egy professzionális Bresser Condor8x25 keresőtávcsővel bármit szemügyre vehetünk, kiváló minőségben. Ez egy rendkívül könnyű távcső, tökéletes választás túrázáshoz, természet megfigyeléshez. A forgatható és zárható szemkagylókkal a szemtávolság fokozatosan állítható, így szemüveggel is kényelmesen használható. Vízálló és páramentes.

leitzhungaria_fejlampa

Hogy körültekintően meg tudjuk tervezni a túrázást, vadászatot, vagy horgászást, hasznos előre felkészülnünk a várható időjárásra is. Erre a célra remek eszköz a National Geographic időjárás állomás. A kültéri érzékelő megbízhatóan továbbítja a mért szélsebesség, szélirány, páratartalom, hőmérséklet és csapadékmennyiség értékeit a bázisállomásnak.

Az összegyűjtött mérési adatokból a meteorológiai állomás nagyon megbízható helyi időjárás trend-előrejelzést számol a következő 12 órára, amelyet hat grafikus szimbólum jelenít meg a kijelzőn.

leitzhungaria_kirandulas

Távcsövet, hőkamerát, vadkamerát keresel? Válogatnál az éjjellátók és a nagyteljesítményű fejlámpák között? Látogasd meg a Leitz-Hungaria webáruházat, ott biztosan profi termékeket találsz!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem