Blog

Iskolakezdésre fel! – Minden, ami a suli kezdéséhez kell

Amikor lassan vége a nyárnak, eljön az iskolakezdés ideje és minden szülő elindul beszerezni ezt-azt a gyerkőcöknek, hogy felkészülve várhassák a becsengetést.

A Gyerek Ágynemű segítségével összeszedtük mire lehet szüksége egy gyereknek, hogy boldogan álljon elébe a szeptemberi iskolakezdésnek.

 

Tanszerek és iskolaszerek

 

 

Célszerű a lista elejére venni a szükséges tankönyveket és írószereket, hiszen ezek fogynak el a leggyorsabban. Az a legszerencsésebb, ha nem vesződünk az üzletekben sorban állással és a tömeggel, hanem egyszerűen, webáruházban rendeljük meg a kellékeket otthonunk kényelméből.

Erre tökéletes lehetőséget nyújt a Gyerek Ágynemű webáruháza, ahol az iskolaszerek széles választékából válogathatsz kedvedre.

 

Iskolatáska

 

 

Talán az egyik legfontosabb kellék mind közül a megfelelő iskolatáska. Kulcsfontosságú, hogy ne essünk túlzásokba, ha a méretről beszélünk. Az igazán jó iskolatáska könnyű, nagy teherbírású, de kompakt méretű, ami könnyedén lehet fel- és levenni, míg anyagában kopásálló, erős összetételű.

A régi időkkel ellentétben manapság már nagyon is számít, hogy milyen kinézetű a táska, ez is egyfajta önkifejezési lehetőség a gyerkőcöknek, így próbáljunk nekik tetsző, de az előbbi funkcióknak megfelelő táskát választani.

A sulitáska belső rész, amely érintkezik a háttal legyen kipárnázott, lehetőség szerint izzadság elvezetős.

 

Új ágynemű

 

 

Bizony egy új ágynemű csodákra képes! Érdemes egyfajta szokássá alakítanunk az rendszeresebb ágynemű cserét, hiszen azon túl, hogy feldobhatjuk a gyermek szobáját, még plusz motivációt is adhatunk a pihenésre.

Az ágyneműk elhasználódása egyre pozitívabb irányba halad, de ettől még nem nyúlunk mellé, ha 3-4 garnitúrával rendelkezünk, így egyfajta vetésforgó szerűen tudjuk cserélni az ágyneműt.

 

Játékok

 

 

Az iskolakezdés sok új információval és akár stresszel is járhat, így nem rossz ötlet, még az nagyüzem előtt meglepnünk gyermekünket egy neki kedves játékkal. Ez tökéletes lehetőség lehet a rekreációra és segíti a kezdeti nehézségeken való átjutást.

Figyeljünk arra, hogy kellő mennyiséget mozogjon és játszon a gyermek, így mentálisan és fizikálisan is felkészült lesz és az iskolai elvárásoknak is könnyebben meg tud felelni.

 

Ezzel rövid listánk végére is értünk, amelynek minden elemét megtalálod a Gyermek Ágynemű webáruházában!

Ha pedig érdekes cikkeket olvasnál, irány az OP Story oldala!

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.