Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Iskolakezdés jó minőségű üres pólóban

Hát nem őrület, milyen gyorsan elrepül a nyár!? Az iskolakezdés előtti bevásárlás izgalmas, de egyben nagy munka is lehet. Persze, az új ruhák, az új tanszerek és az új hátizsák szórakoztatóak a gyerekeknek, de az évkezdés a szülőknek anyagilag vagy érzelmileg is megterhelő lehet. Ezért is ajánljuk az urespolo.hu weboldalt, ahol minden iskolakezdéshez szükséges ruhadarabot meg tudsz vásárolni, kedvező áron! 

gyermek

Nem titok, hogy a gyerekek nagyon gyorsan nőnek, így sokszor a tavalyi ruhák már nem biztos, hogy jók rájuk. Az iskolakezdés remek alkalom arra, hogy átnézd gyermeked iskolai ruháit, és ha kell, kiegészítsd a szükséges ruhákkal. Az alábbiakban felsoroljuk azokat az ajánlott ruhákat, amelyek minden gyerek ruhatárában szükségesek, a zavartalan iskolakezdéshez!

gyermek

Az iskolakezdéshez rengeteg mindent kell beszerezni, amiről az iskolák általában listát is adnak. Az egyik ilyen, kötelező elem általában a megfelelő testnevelés órai viselet. Ez iskolánként változhat, de sokszor egy fehér póló és sötét nadrág megteszi. A rendszeres, mindennapi testnevelés órákhoz fontos, hogy minden nap új, tiszta pólóban jelenhessen meg a gyerkőc, ezért is remek ajánlat, az 5 darabos fehér gyerekpóló csomag! Ez, a pamutból készült póló biztosítja, hogy mozgás közben jól szellőzhessen a bőre, így probléma nélkül játszhatja végig az egész órát!

gyerekek

Ha az iskolában kötelező az egyenruha viselete, akkor is fontos, hogy legyen a táskájában egy plusz játszós ruha, amit iskola után fel tud húzni. Így az egyenruha sem megy hamar tönkre. A Fruit of The Loom márka remek választás lehet ilyen iskola utáni programokra. Ezek rengeteg színben elérhetőek, így gyermeked saját ízléséhez választhat!

Ha egyszerű pólókat vásárolsz gyermekednek, akkor nagyban megkönnyíted az életed! Amellett, hogy a napi ruházkodást is megkönnyíti, nagyjából bármilyen alkalomra rájuk adhatod. Játszótérre, iskolába, utcára, de akár otthon is húzhatja ugyanazt a pólót, annak egyszerűsége miatt. Ha pedig gyerkőcöd elég idős ahhoz, hogy már elkezdjen magától öltözködni, akkor egy ilyen darabbal neki is segíthetsz.

Ha van egy kis időd összehasonlítani a különböző boltok és honlapok árait, akkor láthatod, hogy a különböző kereskedőknél, gyakran jelentős különbségek vannak.  Az online vásárlás szépsége abban rejlik, hogy nagyon könnyű összehasonlítani az árakat, és még házhoz is szállítják a kívánt termékeket. Ezért is ajánljuk a urespolo.hu weboldalt, ahol jó minőségű termékek közül tudsz válogatni, nagyon kedvező áron!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem