Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Iskolakezdés az autódnak is!

Megnövekedett forgalom? Hangosabb utcák? Korán kelés? Ez csakis az iskolakezdést jelentheti! Ilyenkor a gyerkőcök új iskolatáskát és könyveket kapnak, sőt tornazsákból és cipőből is dukál egy – egy új darab. Mégis van valami, egy hű társ, ami kevesebb figyelmet kap ilyenkor, pedig, ha valakinek igazán beindul a szezon, az szeretett autónk.

A FiltesrShop segítségével összeszedtük mit tehetsz iskolakezdéskor autódért, hogy ne érjen váratlan meglepetés úton az iskola felé.

 

Nézz rá az olajra

 

 

Gondolj csak bele, lement a nagy nyári hajtás, vége a nyaralásnak, lassan jön a rossz idő és a hideg. Pont ez az időszak az, amikor a nagy rohanás közben épp eszünkbe sem jut az, hogy bizony valami kenőanyag is kering ott a motortérben, aminek hiány képes komoly problémát okozni.

Érdemes tehát azzal kezdenünk szeptember elején, hogy ellenőrizzük van megfelelő mennyiségű olaj az autóban, ha nincs akkor pedig korábbi cikkünk alapján válassz olajat és kényeztesd kicsit hű útitársad.

 

Ablakmosó folyadék cseréje

 

 

Nyilván az ősz beköszöntével nem csak mi vagyunk kitéve az időjárás viszontagságainak, hanem autónk is megszenvedi az átállást. Ónos esők, fagyok, levelek támadják szélvédőnket, mi pedig próbálunk megküzdeni a szennyeződésekkel a maradék kis nyári ablakmosónkkal.

Ha nem szeretnénk ezt nap mint nap átélni, menjünk a problémák elé és újítsunk be egy szuper téli ablakmosót, amely nem csak a fagyoshelyzetekben jöhet jól, hanem a szél által üvegre került szennyeződéseket is jobban oldja.

 

Téli gumi, nyári gumi

 

 

Mindenki másra esküszik a gumik lecserélési ideje kapcsán, abban viszont nincs kétség, hogy a sokszor viszályos őszi időjárás során nem árt odafigyelni a gumik állapotára. Sokan kivárnak az utolsó pillanatig és csak december környékén cserélik le a garnitúrát, ezzel szemben a felkészültek már szeptember – október környékén váltanak.

Egy dolog azonban biztos, a téli autógumi arra lett kifejlesztve, hogy a szélsőséges időjárási körülményekkel meg tudjon birkózni, márpedig az őszi időjárási tényezők mutatnak némi hasonlóságot az előbb említett körülményekkel.

 

Őszi nagytakarítás

 

 

Tavasszal már megszokhattuk, hogy a nagytakarítás részét képezve nekiugrunk autónknak és kívül – belül tisztává és széppé varázsoljuk. Ezt a módszert javasolt alkalmazni az iskolaszezon beköszöntével is, hiszen nyaralások és az iskolakezdés keményen ott hagyja lábnyomát kedvenc járművünk belső terén.

Célszerű ezért használni autóápolási termékeink arzenálját és porszívózni, kárpitot tisztítani, fertőtleníteni egyet, sőt az sem árt, ha a szőnyegeket is kicseréljük az ellenállóbb gumírozottakra, így a saras – latyakos időjárás előtt már felkészülten várhatjuk a komolyabb igénybevételt.

 

Kezd el a suli időszakát autóddal is, amihez mindent megtalálsz a FilterShop webáruházában!

Ha pedig olvasnál még érdekes cikkeket, akkor irány az OP Story blogoldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem