Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ilyen a tökéletes bőrápolási rutin!

A hatékony bőrápolási rutin létrehozása nem mindig egyszerű dolog. Sőt, kimondottan nehéz is lehet, például ha egy makacsabb bőrproblémára keresel valamit. A Derma Online weboldalán a rutinod minden lépéséhez válogathatsz, a számodra megfelelő termékek közül.

Az egyszerű alaprutin azoknak ajánlott, akik még 25 alattiak, semmi különös bőrproblémáik nincsenek, vagy újak a bőrápolásban. E rutin egyik legfontosabb lépése – a lemosó. Reggel még elhagyható, de este feltétlenül kell használnod! Egy jó lemosó nagyon kíméletesen, de hatásosan távolítja el a fölösleges hámsejteket, a szennyeződéseket, a sminket és a zsírt a bőrödről. Ha sminkelsz, fontos, hogy a sminkmaradványokat is makulátlanul eltávolítsd, ehhez szuper ötlet a dupla lemosás trükkjét alkalmazni. Előbb jöjjön egy micellás víz vagy olajos lemosó, utána pedig vízzel tökéletesen leöblíthető, általános lemosó. 

A fényvédőt viszont nagyon fontos, hogy reggel (is) használjuk! Mielőtt kimennél az utcára, fontos a fényvédő, mivel óv a káros UV-sugarak ellen, amik a bőröregedés jeleinek akár 80%-áért is felelősek! Törekedj arra, hogy mindennap egy minimum SPF30-as fényvédőt használj.

Esti hidratáló a szépen hidratált és egészséges bőr alapja. A hidratált bőr feszesebb, élénkebb és simább is, ráadásul a környezeti ártalmakkal szemben is sokkal jobban képes védekezni. Ha megvan a neked való hidratáló, a szemed körül is használd nyugodtan, szemkrém mellett, vagy akár helyett. 

Ha már kényelmesen érzed magad az alaprutinodban, akkor további ápolókat is beépíthetsz. Egy AHA, BHA vagy PHA hámlasztó remek választás. Rájuk úgy tekints, mint újgenerációs bőrradírokra, amik azzal ellentétben nagyon gyengédek a bőröddel, nemcsak finoman eltávolítja az elhalt hámsejtet, hanem gyorsítja is a természetes bőrmegújulást. A hámlasztók után érdemes használni szérumokat is, mivel nyugtatják a bőrt, de emellett a fényvédőd hatását is erősítik. A szérumok célzottan egy-egy dologban segítenek. Velük tudod igazán tökéletesre csiszolni a bőrápolásodat.

Plusz egy tipp arra, hogy hogyan „rétegezzük” a termékeket, tehát a helyes sorrend: a vékonyabb, vizes alapú termékekkel kezdjünk, amelyeket követhetnek az olajalapú, vastagabb textúrák, és nappal mindig a fényvédő legyen a befejező lépés.

A bőrápolás minden korosztálynak elengedhetetlen, a Derma Online weboldalon pedig mindenki megtalálhatja magának a legideálisabb termékeket.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem