Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Illatmentes és hipoallergén mosószerek a család és környezet védelméért

Egyre többen keressük tudatosan a természetes összetevőkből, vegyszerek és szintetikus anyagok hozzáadása nélkül készült környezetbarát mosószereket, hiszen ki ne szeretné elkerülni a kellemetlen allergiás reakciókat vagy túlérzékenységet. 

Tudjuk már jól, hogy nemcsak a pollenekre, élelmiszerekre, illatanyagokra lehetünk allergiásak, hanem azokra a ruhadarabokra is, melyek testünket borítják. A ruha és a fehérnemű egész nap érintkezik bőrünkkel így, ha mosás alkalmával vegyi anyagok maradnak a rostok között, kellemetlen tüneteket okozhatnak.  

Ilyen allergiás reakció megjelenhet kiütések, bőrpír, ekcéma, dermatitisz vagy akár tüsszögés és orrfolyás formájában is, amit különösképp igyekszünk elkerülni várandósság alatt, vagy újszülöttek, kisbabák ruháinak mosásakor.

Az ANANDAM mosószerei különböző igényeket vesz alapul, a bőr és az egész szervezet egészségét tartja szem előtt 

Ezért kínálatunkban elérhetőek illatmentes termékek, enyhe és intenzív illatú hipoallergén termékek is, melynek köszönhetően mindenki ki tudja választani a számára megfelelő illat intenzitást.

Illatmentes termékek

 

Illatmentes termékeinket különösen ajánljuk kismama- és babaruhákhoz, textíliákhoz, továbbá érzékeny, allergiás, ekcémás bőr esetén minden korosztály számára.

Hipoallergén termékeink összetevőit úgy válogattuk össze, hogy minimalizálják az allergiás reakció kialakulásának valószínűségét. Azaz a termékek allergénkeltő képessége olyan alacsony, hogy nem vált ki allergiás reakciót. 

 

Miért válaszd az ANANDAM mosószereket?

Küldetésünk első helyén az emberi egészség és a környezet védelme áll.

Magas minőségű hatóanyagokat használunk, melyek bőrrel érintkezve nem jelentenek terhelést a szervezetre, miközben az adott funkciót maximális hatékonysággal látják el.

Az illatanyagok erős hatást gyakorolnak a légzőszervekre, agyra (különösen a hipotalamuszra és a limbikus rendszerre). Az illatallergiás reakciók tünetei változatosak lehetnek, enyhe tünetektől (viszketés, orrfolyás) a súlyosabb anafilaxiás sokkig. Mindenki másképp tolerálja az illatanyagokat és azok erősségét, ezért kínálatunkban elérhetőek illatmentes termékek, enyhe és intenzívebb illatú termékek is, melynek köszönhetően mindenki ki tudja választani a számára megfelelő illat intenzitást. 

Biológiailag könnyen lebomló összetevőink segítségével csökkentjük élővizeink, termőtalajunk és légkörünk terhelését. Kerüljük a vízpazarlást, ezért nem mossuk és töltjük újra flakonjainkat. Víz nélkül nincs élet, ám édesvízi készleteinket gyorsabban éljük fel, mint ahogyan az megújulna. 1 literes flakon mosásához minimum 5 liter csapvízre van szükség! 10.000 db 1 literes flakon mosása minimum 50.000 liter vizet igényel.

Flakonjaink biztonságos, újrahasznosítható műanyagból készülnek, ami azt jelenti, hogy nem jutnak rákkeltő és a hormonháztartást károsan befolyásoló anyagok a termékekbe.

Nem mossuk és töltjük újra flakonjainkat, így mosószereinknél nem kell erős, agresszív tartósítószereket használnunk a mikrobiológiai szennyeződés elkerülésére. 

Ugyanis, ha a flakont nem sikerül tökéletesen kimosni a maradék szerves anyagtól, szennyeződéstől, akkor az újratöltött mosószer hamarabb megromolhat. A flakont ezért vagy fertőtleníteni kellene, amihez klór vagy alkohol alapú fertőtlenítőszer a legalkalmasabb vagy a szennyezés és idő előtti termékromlás elkerülésére erősebb tartósítószert kellene használni. Bőrünk egészségének védelmét szem előtt tartjuk, ezért nem mossuk a használt flakonokat. 

A hipoallergén mosószereink a tisztaság és a frissesség élményét nyújtják anélkül, hogy irritálnák az érzékeny bőrt vagy allergiás reakciókat okoznának. A bőrbarát összetételük, az illatanyagok gondos kiválasztása, valamint a környezetbarát hatóanyagok miatt mosószereink ideálisak minden háztartás számára, különösen, ha érzékeny bőrrel rendelkezel. Válaszd hipoallergén formulázási kritériumoknak megfelelő mosószereinket, és élvezd a tiszta, friss ruhák nyújtotta örömöt!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem