Így varázsolj luxust a nappalidba, okosan!

A luxus a legtöbb esetben drága kiegészítőkben, ékszerekben, műtárgyakban és használati tárgyakban merül ki (persze a készpénzen és más anyagi javakon kívül). Ám vannak olyan tárgyak, amelyek úgy tudják a luxus érzetét növelni, hogy közben nem feltétlenül kerülnek csillagászati összegbe.

A Szőnyeg Raktár segítségével olyan kiegészítőket szedtünk listába, amelyekkel könnyedén varázsolhatsz luxus életérzést otthonodba.

 

Szőnyegek

 

 

Egy szépen berendezett, igényes nappalit egy jól eltalált szőnyeg azonnal exkluzív élettérré varázsol. Legyen az egy klasszikus stílusú darab vagy egy luxus shaggy, a lényeg, hogy a színek és a minták harmonizáljanak a nappali bútoraival és kiegészítőivel.

Érdemes akkora kárpitot választani, amely tökéletesen befedi a bútorok közötti teret, vagy a teljes teret, így egyszerre nagyítjuk és finomítjuk a tér érzetét. Kerüljük az apró, középre helyezett szőnyegeket és figyeljünk, hogy az elrendezéssel megegyező alakú szőnyegre essen választásunk!

 

Csillár

 

 

Nem véletlen, hogy a Viktoriánus korban külön embereket tartottak az előkelőségek arra, hogy szebbnél szebb csillárokat készítsenek, amelyek tükrözték a ház urának befolyását és ízlését. Ez a szokás persze valamilyen formában ma is meg maradt, bár manapság inkább bútoráruházakban szerezzük őket.

A nappali hangulatának megfelelő csillár (akár modern, akár klasszikus, akár natur) hihetetlen módon tudja emelni a szoba báját, ráadásul egy extravagánsabb darab minden vendég emlékezetében meg fog ragadni.

 

Növények

 

 

A növények esetében könnyen két szék között, a földön találhatjuk magunkat, hiszen a túl sok zöldtől dzsungel szerű, kényelmetlen érzésünk lesz, míg a túl kevéstől puritánnak és élettelennek tűnhet otthonunk legforgalmasabb tere.

A luxus érzet növelése érdekében válasszunk szép és formás kaspókat, amelyek harmonizálnak a nappaliban található színekkel, míg a nővények esetében próbáljunk meg kevés, de annál egzotikusabb egyedeket választani.

Arra viszont mindenképpen figyeljünk, hogy csak és kizárólag olyan növényeket válasszunk nappalinkba, amelyek kezelését és ápolását könnyedén ki tudjuk vitelezni.

 

Függöny

 

 

Végül, de nem utolsó sorban essen szó a luxus életérzés egy háttérben megbúvó kiegészítőjéről, amely hivalkodás nélkül lopja be magát szívünkbe. A lakástextilek királya, a függöny olyan impozáns kiegészítő eleme lehet egy jól megkomponált nappali berendezésnek, ami magasabb szintre képes emelni a szoba légkörét.

Persze a hiba lehetősége ez esetben is fennáll, ezért óva intünk attól, hogy túl harsány színeket és oda nem illő mintázatot alkalmazz.

 

Ha minden a helyére került már, de nem találtál még megfelelő szőnyeget, függönyöket és lakástextilt, nézz fel a Szőnyeg Raktár webáruházába, ahol az ország egyik legnagyobb választéka vár Rád!

Ha pedig olvasnál még valami izgalmasat kattints az OP Story blog oldalára!

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.