Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így válaszd ki a tényleg Neked való ágyat

Az emberi egészség egyik alappillére a jó minőségű alvás. A kényelem, a frissesség, a feltöltődés - ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a napunkat életerővel, energiával és jó hangulattal indítsuk. Ezért nem mindegy, hogy milyen ágyban töltjük az éjszakákat, milyen minőségű az alvásunk. Az alvás tehát a test és elme regenerálódását szolgálja, ezért a megfelelő matrac és ágykeret kiválasztása nem csak esztétikai kérdés, hanem egészségügyi is. Cikkünkben a butorcity.hu webshopjának közreműködésével szeretnék nektek hasznos ágyvásárlási tippeket adni, hogy úgy aludhass, mint egy király!

Először is tekintettel kell lennünk az alvás és egészség összefüggéseire. Hát- és derékfájás, rossz alvásminőség – mind-mind oka lehet annak, hogy új ágy után nézzünk. A megfelelő ágyban reggelente kipihenten ébredhetünk, és hosszú távon hozzájárulhat egészségünk megőrzéséhez.

Az ágy vásárlási tippek sokaságában gyakran találkozhatunk azzal a tanáccsal, hogy válasszunk olyan ágyat, amely tükrözi stílusunkat. Az ágykeret stílusa persze lényeges, hiszen azt szeretnénk, ha a hálószobánk harmóniában lenne a személyiségünkkel, valamint a bútorokkal. Azonban nem elegendő csupán a vizuális megjelenésre összpontosítani. Elengedhetetlen, hogy az ágy mérete, formája és anyaga is igazodjon az adott személy fizikai adottságaihoz, testalkatához és személyes igényeihez. A testalkat szerinti ágyválasztás nem csupán egy divatos trend, hanem komoly egészségügyi ajánlás is. Egy magasabb, nagyobb testalkatú ember számára például ideálisabb lehet a hosszabb és szélesebb ágy, míg egy alacsonyabb, vékonyabb személy számára elegendő lehet egy kisebb méret is.

Hálószobába való ágyak leggyakoribb méretei: 90*200-as ágyak, 160*200-as, valamint 180*200-as franciaágyak. Akár franciaágyat, akár egyszemélyes ágyat vagy heverőt keresel a webshopon minőségi termékek közül választhatsz, amelyek teljes mértékig hozzájárulnak egészséged megőrzéséhez.

Az ágykeret stílusa szintén fontos szerepet játszik az ágy vásárlásnál. A modern, minimalista stílust kedvelőknek a letisztult vonalvezetésű, egyszerű ágykereteket ajánljuk. Ha viszont a hagyományos, rusztikus stílus híve vagy, akkor a masszív faágyak közül érdemes választani. Az ágykeret színe is befolyásolhatja a hálószoba összhangulatát, ezért érdemes megfontolni a végső választást.

Az ágyméret és a térrendezés is fontos szempont a kiválasztásnál. Egy kisebb hálószobában egy nagyméretű ágy túl zsúfolttá teheti a teret, míg egy tágas szobában egy túl kicsi ágy elveszhet. Fontos tehát, hogy az ágy mérete harmonizáljon a szoba méretével, stílusával és az ott található többi bútorral. Egy túl nagy ágy elnyomhatja a teret, míg egy túl kis ágy elveszhet a szobában. Fontos az összhangot megteremteni. 

Gondold át azt is, hogy milyen tárolási lehetőségekre van szükséged az ágy mellett. Ha például sok ruhaneműd, ágyneműd van, akkor lehet, hogy érdemes ágyneműtartóval ellátott ágyban gondolkodni. Ha a szobában rendkívül nagy hely áll rendelkezésdre, akkor szerezd be új ágyadat szettben, amelyhez kettő egyforma éjjeli szekrény is jár. Így igazán ízléses összhangot teremthetsz otthonodban, arról nem is beszélve, hogy sokkal több hely áll rendelkezésedre a pakoláshoz. 

Végül, de nem utolsósorban, figyelj a bútor minőségére is. A minőségi ágyak általában tartósabbak és kényelmesebbek, így hosszú távon megtérülhet a magasabb ár, s hosszabb ideig szolgálhatja egészségedet. Látogass el a butorcity.hu webshopjába, ahol széles választékban választhatsz a kitűnő minőségű francia, vagy szimplaágyak közül. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem