Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Így tervezd meg a burkolást

Minden háztartásban eljön egyszer a padlóburkolatok tervezésének ideje, legyen ez akár az új ház/lakás építésének egyik fázisa vagy a lakásfelújítás egyik sarkalatos pontja. A legtöbbször az ár/érték arány és a tetszés alapján választunk burkolatot, ami miatt a végeredmény nem mindig nyeri el teljesen tetszésünket.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a TLS Burkolatszintező segítségével felfedjük a padlóburkolat tervezésének lépéseit különböző szempontok szerint, amiket, ha Te is alkalmazol biztosan a megfelelő lap kerül a megfelelő helyre.

 

1. lépés: terepfelmérés

 

 

Fontos ezzel a lépéssel kezdenünk a tervezést, mivel a pontos méretek, az aljzat minősége és szögek befolyásolhatják a későbbiekben a pontos lap típus kiválasztását. Ezen felül vizsgáljuk meg milyen az adott helyiség forgalma, mekkora a légtér (ez főként az optikai végeredmény miatt fontos), milyen bútorok és kiegészítők helyezkednek el a térben, illetve a fényviszonyokat is célszerű megnéznünk.

Ha minden említett mérést elvégeztünk jöhet a következő fontos lépés.

2. lépés: tervezés

 

 

Ha minden felmértünk jöhet a tervezés fázisa, amiben pontosítunk a méreteken, az alapanyag szükségleten és a színeken – anyagokon. Ki kell számolnunk, hogy a helyiség pontosan hány négyzetméteres, mekkora felületet kell befednünk a lapokkal (itt mindig kellő ráhagyással számoljunk a lapokból, az esetleges pótlások vagy sérülések miatt). Célszerű már ennél a lépésnél kijelölni a munkálatok idejét, felhívni a szakemberünket és egyeztetni vele, ha magunk állunk neki, akkor pedig kalkulálni a szabadidővel, esetleg szabadsággal.

Ezután rátérhetünk a designra és az anyagokra. Itt lesz fontos a már az előző lépésben felmért légtér, a bútorok és kiegészítők színe, formája, a falak színezete, fényviszonyok, a takarítási igények és a helyiség forgalma, hiszen ezek tudatában könnyen be tudjuk lőni a kívánt típust.

Arról, hogy pontosan milyen lapok léteznek és hová érdemes őket letenni korábbi cikkünkben írtunk!

 

3. lépés: beszerzés és megvalósítás

 

 

Az alapanyagok és padlólapok beszerzését mindig megbízható forrásból tegyük meg, lehetőség szerint utánpótlási lehetőséggel, ha valamilyen nem várt probléma merülne fel. Akár magunk csináljuk, akár szakemberre bízzuk a munkálatokat, győződjünk meg róla, hogy minden felszerelés és szerszám rendelkezésünkre áll.

Kiemelt fontosságúan kezelendő a burkolatszintező rendszer, ami a tökéletesen sík, szimmetrikus és egyenlő fugatávolságú végeredményt teszi lehetővé számunkra. Érdemes a TLS Burkolatszintező rendszerében gondolkodni, hiszen költséghatékonysága mellett könnyű kezelhetősége és minőségi anyaghasználata a piac egyik legkiválóbb eszközévé teszi.

 

 

Ha mindent beszereztünk, nincs más hátra, mint megvalósítani az álmot és élvezni a végeredményt.

Ha tetszett a cikk látogass el a TLS Burkolatszintező webáruházába és válogass kedvedre profi burkolatszintezők, gyémántszerszámok és kiegészítők közül, ha pedig további érdekes cikkeket olvasnál az OP Story csak rád vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem