Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Így tedd tartósabbá az otthoni szőrtelenítést.

Létezik a szőrtelenítésnek egy tartósabb és költséghatékony módja, amely nem csak simává, de puhábbá és egészségesebbé is varázsolja a bőrünket, mindemellett otthonunk kényelmében végezhető. Kíváncsi vagy rá? Tarts velem!

Ebben a cikkemben szeretnék bemutatni egy különleges szőrnövekedést gátló krémet és egy hordozható mini IPL készüléket, melyek együttes használatával nemcsak megnyújthatjuk a szükséges szőrtelenítések közötti időszakot, de látványosan egészségesebbé is tehetjük a bőrünket. Rohanó világunkban erre igencsak szükségünk van, arról nem beszélve, hogy a szoknya és a bikini szezonban mennyire ciki a begyulladt szőrtüszők és benőtt szőrszálak látványa, ami a nem megfelelően utókezelt borotválás és epilálás vagy gyantázás következménye.

A szőrnövekedésgátló készítmények terén különös jelentőséggel bír a hazai gyártású Maxepil szőrnövekedést gátló krém nevű natúrkozmetikum, mely a többi szőrnövekedést lassító készítményektől eltérően nem egy, hanem kétféle klinikailag bizonyított, természetes szőrnövekedésgátló hatóanyaggal veszi fel a küzdelmet a makacs szőrszálakkal szemben, valamint további 8-féle növényi hatóanyaggal gondoskodik a szőrtelenítés utáni bőrnyugtatásról, illetve a bőrsejtek tápláslásáról és azok megfelelő hidratáltságáról. Amit még érdemes tudni róla: a krém ott is hatásos, ahol a gép kezelések (lézer, IPL és társai) nem alkalmazhatók, például tetovált területeken, illetve az olyan esetekben, ahol nincs meg a kellő kontraszt a szőrszálak és a bőr színe között.

A Maxepil krémet közvetlenül az epilálás/gyantázás vagy borotválás után kell alkalmazni, azzal megszüntetjük a bőrirritációt és jelentősen csökkentjük a szőrtüszőgyulladás fellépésének a kockázatát. A krém kétféle hatóanyagának köszönhetően egyfelől blokkolja a szőrnövekedésért felelős enzimeket, másfelől gátolja a sejtosztódást a hajhagymákban. Így fejti ki szőrnövekedésgátló hatását, testápolóként való rendszeres használatával: idővel a szőrszálak növekedése drasztikusan lelassul, s a gyökereik is gyengébbé válnak, amitől egyre vékonyabbak lesznek. Mindamellett a bőrünk látványosan egészségesebb lesz, a krém bőrápoló és hidratáló hatóanyagainak köszönhetően. Ez tehát egy költséghatékony megoldás mindenki számára – beleértve a férfiakat is, akiket zavar a sűrű szőrzetük, illetve „puszilhatóbb” arcot szeretnének, ami nem kezd el borostásodni a nap végére.

A krém bármilyen típusú bőr és szőrzet esetében jól alkalmazható, ráadásul minél többet használjuk, annál hosszabb lesz a szükséges szőrtelenítések közötti idő, s a szőrszálak annál jobban elgyengülnek, elvékonyodnak, ami által egyre kevésbé lesz fájdalmas a szőrtelenítés is, illetve egyre ritkábban kell szenvednünk az erős szőrszálak okozta szőrbenövésektől.

Még jobb hatást érhetünk el, ha a krém mellé használjuk a mini IPL tartósszőrtelenítő készüléket is. A mini IPL által kibocsátott fényimpulzusokat a szőrtüszőben lévő sötét pigment elnyeli és ott hővé alakul át, ami a sötét színű szőrszálakat elpusztítja, így a meglévő szőr egy-két hét elteltével természetesen kihullik és a további szőrnövekedés is jelentősen lelassul.

Itt fontos megjegyezni, hogy mivel az IPL a gyökereket pusztítja, így nem használható epilálás vagy gyantázás mellett, tehát csak borotválás után alkalmazható. Az optimális hatás eléréséhez, borotválkozás után alkalmazzuk a Maxepil krémet, majd legalább 20 perc elteltével mossuk le a kezelendő felületet és aztán kezdjük a készülékkel való IPL-kezelést. Érzékenyebb bőrűeknek javasolt, hogy a borotválást egy nappal az IPL-kezelés előtt kezdjék, így a borotválás következtében irritálódott bőr teljesen lenyugodhat. A Maxepil krémet további egy hétig, naponta egyszer kell használni az IPL-kezelés után. Ez a bőrünkre is jó hatással lesz a már említett természetes bőrápoló összetevőinek köszönhetően. Ezzel a módszerrel olyan mértékben lelassítható a szőrnövekedés, hogy a következő IPL-kezelés hetekkel később válhat szükségessé az átlagos IPL-kezelésekhez képest.

Amit még tudni érdemes az IPL-ről: A készülék a bőr szerkezetét is képes megújítani, ugyanis eltünteti a hajszálereket, a bőr szabálytalan pigmentációját és felveszi a harcot az öregségi foltosodásokkal szemben is. Ezenkívül szaporítja a kollagén rostjait, amelyek felelnek a bőr fiatalságáért. Pár kezeléssel, melyeket 4-6 hetente kell megismételni, hosszú távra – sőt a krém testápolóként való rendszeres használatával – akár örökre búcsút inthetünk az utálatos szőrszálaknak. Jó tippet adtam a melegebb hónapokra? Kezdd el használni ezt a kellemes illatú krémet most, és a strandszezon elejére már aligha lesz dolgod nem kívánt szőrszálakkal. Rendeld meg a Maxi Well oldalán a következő kuponkóddal, ami 20%- os kedvezményt biztosít 15 ezer forint feletti vásárlás esetén: TKEV20. De ne késlekedj, mert a kedvezménykupon csak május 15-ig használható fel!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem