Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így tartsd be az Újévi fogadalmad!

Gyakran fogadnak meg valamit az emberek az új év első napján. Még azoknak a fején is átfut a gondolat, akik egyébként nem igazán szeretnek fogadalmakat tenni. Hiszen az új év új lehetőségek kínál! Mindent összevetve, ez pontosan így van! Az a lendület és a motiváció, amit az újév ad, kellő mennyiségű lehet ahhoz, hogy tényleg sikerüljön elérni a célokat. A Jobbáron Webáruházzal közösen összegyűjtöttük neked azokat a tippeket, amelyekkel könnyen tartható az Újévi fogadalom!

jobbaron_ujev

1. LÉGY REALISTA

A legbiztosabb módja annak, hogy eltávolodj a célodtól, ha elérhetetlenné teszed azt. Például, ha elhatározod, hogy SOHA többé nem eszed meg kedvenc nasiaidat, ez kudarcra van ítélve! Törekedj egy elérhető cél elérésére, például szerezz egy diétás malacot, ami egy vicces és egyben praktikus tárgy. Ha állandóan a hűtő ajtót nyitogatod kaja után kutatvva, ha súly problémákkal küszködsz vagy ha az akaraterővel van gondod, ez a kis figura azonnal emlékeztet arra, hogy hogyan fogsz kinézni, szigorú emlékeztetőt, hogy ne egyél annyit! Mozogj egy kicsit többet és figyelj oda jobban az adagokra, mennyiségekre! A malacka segít neked, a többi pedig már csak rajtad és a kitartásodon múlik!

2. TERVEZZ ELŐRE

Ne tedd meg a fogadalmadat elhamarkodottan, bódult állapotban szilveszter éjjel. Ha az utolsó pillanatig vár, az az adott nap gondolkodásmódján fog alapulni. Ehelyett jóval előbb kell megtervezned! Például ha egészséges életmódot szeretnél folytatni, segítségedre lehet egy kézi szeletelő/aprító, vagy ha spórolás a cél, egy vicces persely motiváló lehet!

jobbaron_szeletelo

3. KÉSZÍTS EGY „ELŐNYÖK” ÉS „HÁTRÁNYOK” LISTÁT

A motiváció erős megőrzése érdekében segíthet, ha papíron látod pontokban a tételek. Idővel bővítheted ezt a listát, és meg is kérhetsz másokat, hogy segítsenek ebben. Mindenképp tarts magad a listához és kérj segítséget, ha szükséged lenne az elhatározások megtartásához!

4. BESZÉLJ RÓLA

Ne tartsd titokban az elhatározásodat. Mondja el barátainak és családtagjainak, akik támogatni fognak céljaid elérésében, hogy jobbá válj. A legjobb forgatókönyv az, ha találsz egy barátot, aki szintén megfogalmazott célokat, így megosztva egymással a listát, motiválni is tudjátok a másikat.

5. JUTALMAZD MEG MAGAD

Ez nem jelenti azt, hogy megeheted egy egész doboz csokoládét! Ehelyett ünnepelj meg minden apró sikert! Olyasmivel kényezteted magad, amit élvezel, és közben ne mondj ellent az elhatározásaidnak. Jutalmazd meg magad egy új fitnesz ruhával, vagy egy egyedi feliratos kettlebell gömbsúlyzóval!

6. KÖVESD NYOMON FEJLŐDÉSED

Kövess nyomon minden apró sikert. A rövid távú célokat könnyebb megtartani, minden apró teljesítmény segít megőrizni a motivációt. Ahelyett, hogy 30 kiló leadására összpontosítanál, koncentrálj az első öt kilóra! Vezess étkezési naplót, hogy a pályán maradj, haladj lépésről lépésre!

7. RAGASZKODJ HOZZÁ

A szakértők szerint körülbelül 21 nap kell ahhoz, hogy egy új tevékenység szokássá alakuljon, és hat hónap, amíg a személyiség részévé válik. Mivel ez nem megy egyik napról a másikra, ezért légy kitartó és türelmes!

jobbaron_lista

8. PRÓBÁLD TOVÁBB

Ha már teljesen elfogyott a szusz február közepéig, ne ess kétségbe! Kezd elölről! Kötelezd el magad 24 órára. Az egy napos lépések hamarosan egymásra épülnek, és mielőtt észrevennéd, már vissza is tértél a ringbe!

Neked mik az újévi céljaid? Ha kell néhány ötlet vagy tipp a motiváció fenntartásához, bátran nézz körül a Jobbáron Webáruház honlapján!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem