Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így rendezd be a kertedet tavaszra!

Jön a tavasz a jó idő, egyre több időt töltünk a szabadban, különösen akkor ha saját kerttel rendelkezünk. Ha nem csak a lakásodat újítanád meg tavasszal, hanem a kertedet is és szeretnéd feldobni, újjá varázsolni, akkor ez a cikk most Neked szól! Cikkünkben az Artled.hu webshopjának segítségével szeretnénk szuper ötleteket adni, arra hogyan rendezd be kertedet.

artled_kert

A kert megtervezése mindig egy nagyon izgalmas feladat, ám korántsem egyszerű. Érdemes minden lépést először is meggondolni, megtervezni, és figyelembe venni a kert adottságait. Először készíts egy tervet arról, hogy mik az igényeid, milyen kiegészítőkkel szeretnéd feldobni, mire lenne szükségetek a kertben. Élő gyepet telepítenél, vagy inkább a műfű leterítésénél maradnál. Egy igényes, zöld területű kertnél nincs is esztétikusabb látvány. Az már csak rajtad múlik, hogy szánsz rá elég időt, és telepítesz élő pázsitot vagy beszerzel minden szükséges műfűves kiegészítőt teraszodra, kertedbe, balkonra egyaránt. 

A zöld környezet mellett, azt is érdemes átgondolni, hogy milyen növényeket szeretnél ültetni, szeretnéd-e meglévő növényeidet megtartani? Készíts egy tervet. Amennyiben kedveled a mű növényeket, akkor nagyszerűen feldobhatod vele panellakásod erkélyét, vagy akár családi házad teraszát, kertjét is. Látogass el a webshopba és válogass az ízléses, szép mű növények közül, válaszd ki, ami a legjobban illik kertedbe.

artled_kertilampa

Családi házad kertjét különösen feldobhatod egy kiépített úttal. Ez nem csak esztétikussá varázsolja a kertet, hanem nagyon praktikus is, különösen a közlekedés könnyíti meg csapadékos időben. A kis kerti út mentén nagyon ízlésesen mutatnak a kis kerti lámpák. Ezért nem is kérdés, hogy szerezzünk-e be belőlük. Minél többet helyezel el az út szegély mentén, annál gyönyörűbb látványt nyújt a melegebb tavaszi, majd nyári estéken. Ám nem csak lámpákkal lehet kiemelni ezeket a szép ösvényeket. Nagyszerű választás lehet az ágyásszegély is. Különösen akkor, ha nagyon szereted az élő növényeket. Egy virágos ágyásszegély rendkívül feldobja kerted hangulatát. A kerti lámpákat, és kerti állatfigurákat bátran beillesztheted a növények közé, a szegély két oldalán. Fantasztikus látvány lesz az eredmény, ebben biztos lehetsz. Ha kertedben már van kerti tavacska is, akkor szintén varázsolhatsz a látványán, ha szerzel be madaras figurákat, sünit, vagy éppen kócsagot is. Amennyiben teraszodon, erkélyeden rengeteg élő növény található, érdemes beszerzni számukra virágtartókat. Nem csak praktikusak, de nagyon szép látványt is nyújtanak az erkélyeken, teraszokon, mellesleg a növények nem a földön kapnak helyet, hanem tartókon.

artled_terasz

Ha a családdal vagy barátokkal a meleg napos estéken sok időt szeretnétek a teraszon, kertben tölteni, akkor célszerű beszerezni kerti bútorokat. Tavasztól ősz közepéig bátran szervezhettek a kertben kerti partikat, szabadidős családi, baráti programokat, sütögetést, borozást akár. Ehhez azonban, nem árt ha a kültéri bútorok kényelmünket szolgálják és esztétikusak. Általuk nem csak kertünk lesz ízléses, hanem hangulatunkra is kellemes hatással van, nagyszerűen fogjuk érezni magunkat otthonunkba, kertünkbe, nem mellesleg barátaink, rokonaink is kellemesen érzik majd magukat nálunk.

Varázsolj csodaszép kertet még idén tavasszal, látogass el az artled.hu webshopjába és szerezz be minden szükséges kiegészítőt, válogass széles választékunkból. Töltsetek el kellemes napokat a kertben.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem