Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így öltözz stílusosan az alakodhoz illően!

Amennyire rohan a világ, olyannyira gyorsan változnak a trendek, ezért nem mindig könnyű lépést tartani vele. Olykor lövésed sincs, hogyan igazítsd az aktuális divat ruhadarabjait egyedi (és gyönyörű!) testalkatodhoz. Mindannyian hiszünk abban, hogy a divat arról szól, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, miközben kifejezzünk magunkat, személyiségünket az öltözködéssel. Bizton állíthatjuk azt, hogy irányelveket követünk, nem pedig szabályokat. A Norenstore Webáruházzal közösen elkészítettük neked a következő praktikus útmutató, amely segít elsajátítani azokat a fortélyokat, amelyekkel kiemelheted legvonzóbb vonásaidat, és eközben elrejtheted a szépség hibáidat. Kezdésként, ismerd meg testalkatodat, és öltözz az adottságaihoz mérten:

norenstore_alak

Körte alak

Ha ilyen testalkattal rendelkezel akkor az alsó testrészed teltebb, ami annyit tesz, hogy kerek fenékkel, vastagabb combokkal és hangsúlyosabb csípővel rendelkezel. A csípődhöz képest vállaid keskenyebbek, derekad egészen karcsú. Ha szereted az élénk színeket és a merész mintákat, szerencséd van, bátran kísérletezhetsz velük. A kihajtott gallérral, pufi, vagy fodros ujjú felsőkkel, vállban szélesített darabokkal teheted hangsúlyosabbá. Amennyiben nagyok a melleid, emeld ki őket: V - vagy kerek kivágással. Inkább a színes, mintás darabokat viseld. A dinamikus felsőkhöz, hordj fekete, sötét nadrágokat, egyszerűbb fazonúakat, zseb és minta nélküli farmereket! Előnyösebb a trapéz vagy egyenes szárú, enyhén bővebb fazonú nadrág és  A-vonalú szoknya! Mindenképp kerüld a hosszított felsőket, a túl szűk nadrágokat!

norenstore_homokora

Homokóra alak

Igazán szerencsésnek mondhatod magad, ha ebbe a kategóriába tartozol. Hiszen alakodat a dús keblek, a karcsú derék és a mellbőséggel közel azonos csípőméret jellemzi. A feneked kerekded, a csípőd formás, szuper génekkel rendelkezel! Sokan ölni tudnának érte! Alapvetően minden szerelés jól áll rajtad, mert vonásaid abszolút nőiesek. Ennek ellenére itt van néhány tipp, hogy ne ess át a ló túloldalára: Felül viselj V- vagy kerek kivágású felsőt, amely kiemeli a derekad vonalát. Szineket és mintákat bátran mixelheted! Derékban szűkített, csípőig érő darabokat válassz! A gardróbodat képezzék: magas derekú szoknyák, dekoltált, derékban szűkített ruhák, cicanadrágok és hosszított felsők! Viszont messzire kerüld el az egyenes fazonú ruhákat, -felsőket és a bő fazonokat!

Alma alak

Ha alma alakod van, akkor téged erős felsőtest: gömbölyű vállak, széles mellkas, keskeny csípő, nagyobb mellek, vékony lábak és lapos fenék jellemez. Neked érdemes egyszerűbb színű, mell alatt szűk, derékban bővülő pólókat, blúzokat választanod. Mintázat, szabást illetően az egyszerű darabok jöjjenek szóba. Nálad a háromnegyedes ujjú, V-nyakú vagy a nyitott gallérú felsők a befutók! A kíváncsi, rajongó tekinteteket a szoknya viselése vonzza! Nadrágok esetében a feltűnőbb és színes fazonok a nyerők! Előnyös lehet egy csípőben szűk, folyamatosan bővülő naci is! Csípőnadrágok viselésével optikailag csalhatsz, merthogy vékonyítja a derekad! Azonnal szabadulj meg a rövid topoktól, a zsákruháktól, a színes- és feltűnő felsőktől!

norenstore_alma

Sportos alkat

Ha ilyen alakod van, akkor szinte minden remekül áll, és az egyensúly könnyen elérhető számodra a divat alapján. Hiszen nem vagy különösebben „kanyargós”, a vállad és a csípőd mérete közel azonos. A derekad se nem túl kicsi se nem túl hangsúlyos. A súlyod meglehetősen egyenletesen oszlik el a testeden. Merészen viselj fodros-, mintás felsőket, mert ezek látványra nagyítják a melleidet!. Az ujjatlan- vagy rövid ujjú felsők lehengerlő megjelenést biztosítanak neked! Ha dekoratív megjelenést szeretnél, válassz magas derekú szoknyát, mert így gyönyörű lábaid mellett a derekad is hangsúlyosabbá válik! A fehér, szürke, világoskék farmerek, nadrágok tökéletesen passzolnak vékony combjaidhoz! Ha a csőnacik híve vagy, szerezz be néhány tarka darabot. Mindenképp kerüld az egyenes vonalú ruhákat, és csíkos felsőket!

Lényeges, hogy bármelyik alkattal rendelkezel, fogadd el és szeresd magad úgy ahogy vagy! Hozd ki az adottságaidból a legtöbbet, amit csak tudsz! Tudniillik az öltözködés során, a megfelelő praktikákkal és trükkökkel ellenállhatatlan megjelenést kölcsönözhetsz, ügyesen elrejtve az előnytelen részeket! Ha kedvet kaptál a ruhatárad frissítéshez, vagy szeretnél egy-két előnyös ruhadarabot beszerezni, akkor bátran látogass el a Norenstore Webáruház oldalára, ahol minőségi árucikkek széles választéka vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem