Így lesz hosszú élete a telefonodnak!

Szerencsére a mai okostelefonok úgy vannak kialakítva, hogy állják a modern élet nyüzsgését. Mindazonáltal, ha nem figyelsz oda, könnyen egy tócsában köthet ki, vagy éppen a kutya szájában. Tudatossággal elkerülhető a legtöbb balesetet és a különböző óvintézkedések minimalizálják ezeknek az esélyét.

Tudod, hol van a telefonod? Vagy épp milyen veszély lappang a közelében? A pult szélén hagytad? Elérheti-e kíváncsi gyermeked, vagy kis kedvenced? Vajon levetted a kocsi tetejéről, ahova tetted, amíg a cuccokkal bajlódtál? A Bluedigital Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked azokat a lépéseket, amellyel telefonodnak hosszú élete lehet és elkerülhetővé válik a baj!

bluedigital_tok

Mindig figyelj a zsebekre!

Semmiképp ne tedd a kulcscsomót és az aprót ugyanabba a zsebbe, ahol az okostelefont tartod, mert könnyen megkarcolódhat. Amennyiben nagyon feledékeny vagy és mindent egy helyre pakolsz, akkor érdemes üvegfóliát beszerezned, hogy megóvd a karcoktól/töréstől! Választhatsz sima és a teljes képernyős üvegfóliát. A teljes képernyős üvegfóliák jellemzően fekete kerettel rendelkeznek, pontosabban fedik le a kijelző széleit, azonban drágábbak, mint a sima üvegfóliák, amik általában pár mm-el kisebbek, mint a kijelző. A farmer zsebeit mosás előtt csekkold le, nehogy véletlenül kimosd a készüléket. Előfordulhat, hogy csak lazán a zsebedbe csúsztatnád a telót, de a padlón köt ki.

Farmert hordva a zsebben lévő mobil nagy veszélynek van kitéve, mert egyrészt ráülve összetörheted, másrészt könnyedén landolhat a Wc csészében, ha a szükség szólít, ami drága mulatság, ezért is légy óvatos a Fürdőben!

Számos veszély leselkedhet a mobilodra, csúszós mosdókagylótól, a fürdőkádig. Szóval a legjobb, ha teljes mértékben távol tartod a telefont a fürdőtől.

Szerezz be védőtokot!

Ha szeleburdi vagy kapkodó típus vagy, esetleg olyan helyen dolgozol, ahol nagy a pörgés, akkor szükséges védőtokot vásárolnod. Minél tevékenyebb vagy, annál szívósabb védőtok passzol hozzád, hogy telefonod maximális biztonságban tudd! Ma már tengernyi darab található a piacon, különböző stílusban, vastagságban, anyagban, amik változó mértékben védik a telefonodat. Nézzünk meg közösen párat, hogy megkönnyítsük neked a választást:

Vegyük például a Xiaomi mi note 10 pro tokok, amik a típus telefonnal kompatibilisek, minden kivágás a helyén és méretpontos. Por és ütésállóságot adnak a készüléknek. Könnyedén elérhető, a kamera és ujjlenyomat olvasó is.

bluedigital_iphone13

iPhone 13 Pro tokok

Általában vékony és elegáns telefonos tokok, amelyek védik a készüléket károsodás ellen, és továbbá van egy csúszó burkolat a hátsó kamera számára, így a kamera üveg védett a karcolások ellen. Egyes darabok fedéllel ellátott rugalmas keretből, kemény hátlapból és kamerás borításból állnak. A megerősített sarkoknak köszönhetően strapabíróbbak. Mindig pontos kivágásokkal vannak ellátva, így biztosítják a szabad hozzáférést.

Samsung Galaxy tokok

A Samsung Galaxy A72 tokok esetében sincs másképp, mint az előzőeknél. Hiszen kompatibilis paraméterében a leírt telefonnal. Minden kivágás a megfelelő helyen van, por és ütésállóságot ad a készüléknek, a kamera és ujjlenyomat olvasó is. A Samsung Galaxy A52 tokok egyes típusai az okostelefont megvédik a karcolásoktól és károktól egy egyedi anyagi bélésnek köszönhetően. A víznyomtatási technológiában készült eredeti minta rendkívül esztétikus és rezisztens a kopásnak.

bluedigital_iphone11

iPhone 11 tok

Az iPhone 11 tokok kaphatóak ebben a kategóriában, óriási választékban. Legyen szó átlátszó, szilikon, bőr, műbőr, műanyag telefontokról fekete, fehér, piros, arany, rózsaszín vagy egyéb színekben. Menj biztosra! Előzd meg a leejtésből eredő károkat egy olcsó és trendi tokkal. Gondolj csak bele a karcmentes, hibátlan készülék mindig többet ér, ha esetleg lecserélnéd a régi készüléket.

Ha észben tartod a fenti lépéseket, és felvérteznéd a készülékedet a megfelelő védelemmel, akkor bátran néz fel a Bluedigital Webáruház oldalára, ahol minőségi kiegészítők széles választéka vár! Egy kis odafigyeléssel és észben tartva a tippeket, a telefonod sokáig szolgál majd téged!

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem