Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így legyen aktív a szexuális életed idén!

A járványhelyzet óta kijött kitatások azt mutatták, hogy a házaspárok 24% között kevesebb lett otthon a szex, mint a járvány előtt. Ez nem azért van, mert kevésbé vágynának rá a felek, hanem mivel az egész család, vagyis a gyerekek, néhány esetben akár a szülők is otthon voltak egész nap, hónapokon át, más lett a prioritása a pároknak.

Ilyenkor sokan azt hihetik, hogy velük van a baj, vagy ez csak velük fordul elő, de ez a probléma általános. De szerencsére ez ellen tudunk tenni, nincs semmi veszve. Kis odafigyeléssel sokat segíthetünk magunkon a mrpotencia.hu oldal segítségével.

Íme néhány dolog, ami segítségével aktívabb lehet a szexuális életed:

Kutatások azt bizonyítják, hogy a nyögések és sóhajtozások segítenek abban, hogy a partnered tudja, hogy mit szeretsz, mi esik jól neked. Ezek a hangok ráadásul dicséretek is a másik fél teljesítményére.

Lehet általánosnak tűnik, de a szexjátékok nagyban segíthetnek. Segítenek a még jobb orgazmus elérésében, de izgalmat, újdonságot is hoznak a szexbe.

A Kegel-edzéssel a hölgyek fejleszthetik a hüvelyi orgazmus elérését és intenzitását, ráadásul a kellemetlen szexbakikat (pl. az izomgörcsölést) is el lehet kerülni.

Fontos odafigyelni, hogy mennyi alkoholt fogyasztasz szex előtt. Ha keveset, akkor a szexuális vágyad fokozódhat, ha pedig sokat, akkor nehezebben élvezel el, vagy egyáltalán nem is tudod elérni az orgazmust.

Néha a kevesebb több. Nem jó, ha a szeretkezést már kötelességként éled át, mivel így elveszti a különlegességét. Ne a mennyiségre, hanem a minőségre törekedj!  Emellett az is fontos, hogy a szexen kívül is legyenek intim pillanatok! Ez megnyugtat és mutatja a kötődést, de néha akár fel is izgathat titeket, egy boldog és elégedett vagy a kapcsolatoddal, a szex is jobb lesz! A szex sokszor nem az ágyban kezdődik, hanem a hétköznapokban, hétköznapi beszélgetésekkel. Fontos, hogy magabiztosnak tűnjünk párunk előtt, kedvesek legyünk vele, így este csábítók leszünk párunknak.

Egy egészséges kapcsolatban fontos, hogy érezd, hogy bármit elmondhatsz a párodnak! Ebbe a szexuális vágyaid is beletartoznak, ne titkold el a vágyaidat a párod elől, nyugodtan mondd el neki és kérdezd meg, hogy benne lenne-e.

Sokak életében nagy problémát jelent a szexuális élet. Erről beszélni sokszor tabunak számít, de ebben nincs semmi szégyelni való. Több embernek vannak ilyen problémái, mint gondolnád! A mrpotencia.hu oldal segítségével viszont soha többé nem kell ezekkel a problémákkal törődnöd!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem