Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Így készülj fel az idei horgászszezonra!

A horgászat sokaknak hobbyja lett, mert kint a természetben jó kikapcsolódás lehet. A tavaszias idő beállta, ehhez a tevékenységhez jobban vonzza a halimádókat. Nyugtat, frissíti az elmét, a lelket, így hát egészségünkre is jó hatású. Vannak akik családostól, barátokkal mennek ki a szabadba, de van aki egyedül érzi jól magát.

Bármilyen formában is űzzük ezt a sportot, mindenképpen szükségszerű lesz felkészülni a horgászszezonra. Ebben segítségünkre lehet a sneci.hu weboldala, ahol bőven válogathatunk, minden egy helyen beszerezhető, amire szükségünk lehet. Az első fő dolog ami kell, és biztosan szükségünk lehet rá, az egy szuper horgászbot. El kell döntenünk, mit és hol, hogyan szeretnénk horgászni, mert nagyon sokféle bot közül választhatunk. Aztán a bot mellé, jöhet az orsó, amiből ugyancsak többféle van, tehát itt is át kell gondolnunk a részleteket.

  Hozzá pedig kell egy jó kis bottartó, ami kényelmesebbé teszi a pecázás örömeit. Aztán jöhet a különböző kiegészítők beszerzése, vagy a meglévő eszközök feltuningolása. Ilyen lehet a háló, haltartó, merítőszák, kapásjelző. A horog, zsinór, ólom, úszó, műcsali, ezek mind mind olyan termékek, amikre szüksége lesz egy igazi horgásznak. Nem szabad megfeledkeznünk az etetésről sem, mert így könnyebben lehet kapás is, hisz ezáltal vonzzuk a halakat. Tudnunk kell, hogy melyik halat mivel könnyebb horogra akasztani. Ezért körül tekintően kell megválasztanunk a megfelelő csalétket, minden egyes fajhoz.  Ma már divatos lett a beetető hajó is, ami messzebbről is képes közelünkbe csalni a nagy fogást.

  Aztán a megfelelő ruházat is jól jöhet, mellé egy kényelmes horgászszékkel. Egyéb felszerelés, mint a horgászok táskája, vagy doboza azért szükséges, mert abban minden egy helyen található meg, bármire is legyen szükségünk. Ilyen lehet például a horog, amiből jobb ha többet is elraktározunk, nehogy meglepetés érjen bennünket.  Mivel többféle hal létezik, szinte mindegyik fajtához más-más az ideális, ezért át kell azt is gondolnunk, milyen zsákmányra is utazunk. Társpartnerünk oldalán számos terméket megtalál, érdemes ellátogatni az oldalukra. Az online üzlet megbízható, színvonalas termékei igen jó minőségűek. Rajta hát, segítségükkel frissítsük fel a horgászcsomagunkat és vásároljunk jól átgondolva, megfelelő eszközöket, termékeket magunknak. Így aztán igazán felkészültek leszünk a horgászszezonra, ami  jobb  kikapcsolódást és nagyobb felfrissülést nyújthat!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem