Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így irányítsd készülékeidet a mobilodról

Te is gondolkodtál már azon milyen jó lenne mindent vezeték nélkül, a telefonodról irányítani? Először gondolom olyan dolgok jutottak eszedbe, mint a TV, a DVD lejátszó vagy a HiFi, de mit szólsz ahhoz, ha azt mondjuk ezzel a küytüvel beállíthatod a klímád hőfokát, beindíthatod a ventilátorod, leengedheted a redőnyt és akár még a villanyt is felkapcsolhatod?

 

 

Nyilván ehhez eszközeidnek tudniuk kell infra- vagy rádiójeleket fogniuk, de ha ez adott (márpedig a legtöbb esetben adott), akkor indulhat is a móka!

Na de vissza a kezdeti lépésekhez! Amire szükséged lesz a kényelmes, mobilod segítségével vezérelt otthonhoz, azok a következők: 

  • egy okostelefon Android vagy IOS operációs rendszerrel
  • egy univerzális infra- (IR) és rádiójelekkel (RF) kommunikálni képes vezérlő
    (mi a Broadlink RM4 PRO vezérlőt használjuk)
  • a vezérlődhöz tartozó mobilalkalmazás (a miénkhez a Broadlink APP-ot használjuk)
  • infra- (IR) és rádiójelekkel (RF) kommunikálni képes berendezések
    (pl. DVD lejátszó, Blue-Ray lejátszó, klíma, set-top box, TV, HiFi, ventilátor, motoros redőny stb.)

Ha ezek megvannak, már csak egy kis szabadidőre van szükséged, ez főként az applikáción belüli beállításokhoz és a rendszer kipróbálásához/kalibrálásához kell.

Az applikáció és a vezérlő beállítását itt találod! -> Broadlink RM4 PRO beállítások

Ezt követően nincs más dolgod, mint összehangolni készülékeidet az appal és felfedezni a benne rejlő lehetőségeket!

 

 

Az egyik kedvencünk a klíma intelligens irányítása, ami a rendszer használata nélkül lehetetlen lenne, igaz kellett hozzá egy kiegészítő termék a Broadlink HTS2 hőmérséklet és páratartalom mérő, de hidd el az a 3.000 Ft nem ablakon kidobott pénz, hiszen ezzel az aprósággal képessé válunk dinamikusan és automatikusan irányítani klíma berendezésünket.

Mondunk egy példát: ha a levegő hőmérséklete 26°C fölé emelkedik, a klíma automatikusan bekapcsol az általunk előre beállított funkción és hőfokon, és ha kellően hűvös a levegő, azt szintén érzékeli és magától kikapcsol. Csupa nagybetűvel: ZSENIÁLIS!

Természetesen más eszközöknél is elérhetőek bizonyos időzítő- és esemény specifikus funkciók, ezeket szintén megtalálod az applikációban.

Mielőtt befejeznénk írásunkat, annyit még hozzátennénk, hogy ha nincs kedved pötyögni és nem okoz nehézséget az angol nyelv, akkor még jobban jártál, hiszen az eszköz kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Home rendszerekkel, így akár hangutasításokkal is vezérelheted eszközeidet!

Reméljük, írásunk által kedvet kaptál otthonod felokosításához, hiszen már Te is tudod, hogy irányítsd készülékeidet a mobilodról!

 

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem