Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így dobd fel otthonod egy új szőnyeggel!

Mint tudjuk, az évszakok váltakozása hatással lehet hangulatunkra is. Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy egy kis lakásátalakítás bizony ápolhatja lelkünket is. Egy új szőnyeggel , amely tükrözi a jelenlegi éghajlatot, bensőnkben ráhangolódhatunk a természet változására is, ily módon megváltoztathatjuk lakásunk kisugárzását. Ebben nyújt segítséget nekünk a Szőnyegház, és hatalmas raktárkészlete.

szonyeghaz_nappali

A szőnyeg a helység dísze, a lakás olyan kelléke ami központilag összetartja a teret. Ezért kiválasztásakor figyelembe kell vennünk a helység és berendezései színeit, formáit, méreteit  és természetesen saját stílusunkat is. Mivel a színek és formák hatnak érzéseinkre, attól függően kell megválasztanunk őket, hogy mire is használjuk a teret.

szonyeghaz_mintas

Nappaliba például érdemes jellegzetes, karakteres darabot választani, amely egyedi stílust ad. Nagyon figyeljünk oda a méretre, mert ahhoz hogy ízlésesen és kellemesen hassanak ránk ezek a kiegészítők, figyelembe kell vennünk bizonyos szabályokat , mint pl. a szőnyeg szélessége sose legyen rövidebb, mint a kanapé, vagy a kerek fajták átmérője legalább akkora legyen, mint az ülőkék átmérője. Mivel igen intenzíven használt terület ez a helység, ezért karbantarthatósági szempontból érdemes strapabíróbb, mintásabb fajtát elhelyezni itt. Mindenképpen vegyük azt figyelembe, hogy a világosabb színekkel teret tágíthatunk, míg az erősebb színek kicsinyítenek. Gyermekeink szobáit érdemes élénk színű szőnyeggel vidámítani, feldobni mely kihat hangulatukra is.

szonyeghaz_shaggy

Kerek szőnyeggel lágyságot, könnyedséget vihetünk életükbe. Hálószobánknál elővigyázatosan kell megválasztanunk a kellő darabokat, mert ide térünk vissza a nap végén pihenni. Egy jól megválasztott , kellemes zöldes vagy lilás szín megnyugtathatja lelkünket és könnyebben álomba merülhetünk. Ágyunk előtt jól mutathat egy pihe-puha shaggy szőnyeg, amely melegséget sugároz. Tehát legyen mindig szem előtt, hogy ha megfelelő szempontok alapján választunk szőnyeget helységeinkbe, azzal melegséget, harmóniát és nyugalmat sugárzó otthonná varázsolhatjuk lakásunkat.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem