Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így dobd fel és tedd praktikussá az előszobád a legjobb bútorokkal!

Az előszoba az otthonod bejárati kapuja, mely az első benyomást kelti vendégeidben. Így kulcsfontosságú, hogy rendezett és jól tervezett, stílusos helyiség legyen. A praktikus előszobai berendezés pedig nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem funkcionális szempontból is. Ebben segíthetnek az elemes előszoba bútorok. Cikkünkben a butorcity.hu webshopjának segítségével szeretnék nagyszerű ötleteket adni, hogy hogyan tudjátok feldobni otthonotok előszobáját ezekkel az ízléses és nagyszerű bútorokkal.

Az elemes előszoba bútor ideális választás arra az esetre, ha otthonunkban szeretnénk mindent rendben tartani, rendezett legyen. Egy jól megválasztott bútorcsalád igazán fel tudja dobni az előszobát, miközben praktikus tárolóhelyet is biztosít a cipőknek, kabátoknak és többi tárgyainknak. De ne feledjük el az előszoba falat sem! Egy sötét árnyalat vagy izgalmas tapéta hozzáadhatja azt a plusz karaktert, amit az előszobánk igényel. Az elemes bútorok tökéletes alternatívát jelentenek az előszoba berendezésére, hiszen többféle módon helyezhetjük őket, így számos elrendezési megoldást biztosítanak. Könnyedén ki lehet választani azokat az összeillő elemeket, amelyek harmóniában lesznek és nekünk is nagyon kedvesek.  Az elemes előszoba bútor tehát praktikus választás, mert rendkívül helytakarékos és sokoldalú.

Az előszoba falak szintén nagyon praktikus, ízléses és helytakarékos megoldást jelentenek az otthonokban. Nem csak stílusos kiegészítői a lakásnak, hanem szekrényei, polcai, az akasztói mind-mind elegendő helyet biztosítanak a pakolásra. Az előszobafal speciális bútordarab, amelynek kialakítása által rendszer lesz előszobádban. Ezek a bútorok rendkívül nagy méretű tárolóhelyeket biztosítanak, a szekrények, polcok, cipőtartó szekrények lehetőségei által. Segítséget nyújtanak a rendszerezésben, akár téli-nyári ruha és cipő szettek el pakolásában. Ezek a falak kompakt, és helytakarékos méreteinek köszönhetően könnyen elhelyezhető akár az előszobában, a folyosón, sőt még a gardróbban is, ezáltal jól kihasználhatjuk a kisebb helyeket tárolásra. Rendkívül modern, és stílusos kinézetet eredményez otthonodban. A webshopon széles választékban válogathatsz a modern és minőségi elemek közül. Így könnyen megtalálhatod azt a stílust, amelyik a legjobban illeszkedik az otthonod hangulatához, és ízlés világodhoz. Rendkívül funkcionális, rendezett kialakításának köszönhetően a reggeli munkába indulást jelentősen megkönnyíti, gyorsabban tudunk elkészülni, ha minden a megszokott és jól bevált helyén található.

A tükör szintén nélkülözhetetlen része az előszobának. Nem csak a tágasabb tér illúzióját kelti, hanem praktikus is, hiszen indulás előtt gyorsan átnézhetjük magunkat benne. Ráadásul a tükrök remekül kombinálhatók cipős szekrényekkel, amelyek mind funkcionálisak, mind esztétikusak lehetnek. Egy előszoba sem teljes egy tükör nélkül. Nem csak a végső önellenőrzést teszi lehetővé indulás előtt, de optikailag is megnöveli a teret, és több fényt ver vissza, így világosabbá teszi az előszobát.

A design pad és cipőtároló szekrény további remek kiegészítője lehet az előszobának. Nem csak ülőalkalmatosságként funkcionál, hanem akár tárolóként is szolgálhat, ha olyan modellt választasz, ami alatt rejtett tárolót találsz. A tárolószekrényeket azért tervezték, hogy rendszerezni és tárolni lehessen a cipőket. Általában kompakt méretekkel rendelkeznek, ennek köszönhetően könnyen beépíthetők az előszoba, folyosó, vagy a gardróbba, ezáltal összegyűjtik és rendszerezik a cipőinket, így helytakarékosan tárolhatjuk. 

Összefoglalva, az elemes előszoba bútorok, a tükör és a design pad kombinációjával nem csak látványos, de rendkívül praktikus előszobát alakíthatsz ki. A legfontosabb, hogy olyan megoldásokat válassz, melyekkel jól érzed magad a saját otthonodban. Látogass el a butorcity.hu webshopjába, ahol széles választékban találsz meg minden szükséges ízléses bútort otthonodba, kiváló minőségben. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem