Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így dobd fel a gyermeked étkezését, a kedvenc mesefigurájával.

Talán már minden szülő megtapasztalta, hogy bizonyos helyzetekben gyermeke nem akar megfelelően étkezni. Ez lehet egy negatív hangulat, mivel rosszul ébredt aznap, de az is előfordul, hogy lebetegedett. Ilyenkor kell kreatívnak lenni és kitalálni, mivel is tudjuk rávenni őket arra, hogy legalább pár falatot vegyenek magukhoz. Nagyon jó ötleteket találunk Partnercégünk, a prettykids.hu weboldalán. Gyermekeink imádják a meséket, nincs is olyan kicsi, akinek ne lenne kedvenc mesefigurája. Ilyen esetekben jól jön az étkezéséhez a megfelelő képpel ellátott étkészlet, vagy számos egyébb kiegészítő, mellyel nem is gondolnánk, milyen könnyen rávehetjük őket egy kis evésre. 

Fiúknak, kislányoknak egyaránt kínálnak ilyen kiegészítőket, melyek csodálatos illusztrációval vannak ellátva. A termékek mindegyike környezetbarát anyagból készül, mely ez miatt is nagyon jó választás lehet. Mikrózható műanyagból készült termékek között találhatunk szebbnék-szebb étkészleteket, szetteket. Pohár és tányér külön is választható. Találhatsz akár születésnapra, olyan Party szetteket, melyek alapanyaga papírból van. Ilyen alkalmakra még asztalterítő, szalvéta és szívószál is kapható, hogy a hangulat igazán fenomenális legyen.  Ezek a termékek azért előnyösek, mert ha többen vesznek részt a buliban, nem kell időt szánni a nagyobb takarításra, hiszen ezek a kiegészítők eldobhatóak. A reggeliztetés vagy vacsora mellé, nagyon szép műanyag bögréket is kínálnak. Arra is gondoltak, hogy a tányérok alá műanyag alátéteket helyezhessünk, melyek ugyancsak képekkel díszitettek és mégnagyobb kedvet adnak az evéshez. 

Nagyon sok féle márkából válogathatunk, már csak azt kell megfigyelnünk, mi gyermekünk nagy kedvence. Megtalálható itt a My Little Pony, Sonic, Ladybug, de akár a híres LEGÓ, vagy MINECRAFT, mely utóbbi rengeteg kisgyerek számítógépes játéka is. Vannak kicsik, akik nagyon érdeklődnek a Nickelodeon műsorai felé, de még  a Peppa kismalac is díszeleghet az asztalon, étvágygerjesztőként. A DISNEY figurák pedig örökös slágerek maradnak az ifjuság szemében. Ezeken kívül még egyébb márkákat is megtalálsz a prettykids.hu weboldalán, mindenképp érdemes náluk nézelődni.

Láthatod hát, hogy van segítségrávenni gyermekedet az étkezésre. Látogass el te is  Partnercégünk oldalára, és tedd gyermekedet jókedvűvé a kedvenc figuráival!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem