Blog

Így dobd fel a gyerekszobát!

A gyerekszoba az otthon egyik legizgalmasabb része, mégis sok háztartásban a gyerkőcök élettere fakó, ingerszegény és sivár, ami nagyon rossz hatással lehet a fejlődésben lévő szervezetre.

A gyerek-ágynemű.hu segítségével összeszedtük, hogy milyen apróságokkal lehet nagyban javítani a gyerekszoba kinézetén, hogy a kis lurkók még érdekesebb és kellemesebb környezetben lehessenek nap min nap.

 

Legyen az ágyból a kedvenc hely

 

 

A gyermek ágya komoly funkcióval bír, hiszen a kis örökmozgóknak nagyon fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás és pihenés. Könnyedén feldobhatjuk a gyerekszobát egy jól eltalált ágyneművel, ami nem csak jó kinézetet varázsol a szobának, de a gyermek is szívesebben bújik ágyba, amikor jön a szundi ideje.

Válasszunk izgalmas és gyermekünknek tetsző mintát, de fokozottan figyeljünk az anyagösszetételre is.

 

Ötletes díszpárnák

 

 

A díszpárnák a gyerekszoba esetében picit más funkciót töltenek be, mint mondjuk a nappaliban, hiszen a gyerkőcök előszeretettel nyúzzák egyfajta plüssként kedvenc párnájukat. Manapság már igazán jópofa díszpárnákat áll módunkban beszerezni, amelyek nem csak mintázatukban tükrözik gyermekünk ízlését, de formájukban és anyagukban is, ezért nagyszerű díszei lehetnek a gyerekszobának.

E párnák kombinációjával könnyedén feldobhatjuk a szobát úgy, hogy a gyermekeinknek is tetszen.

 

Polár takarók

 

 

A polár takarók az utóbbi időben lettek nagyon felkapottak, hiszen rendkívüli puhaságuk és jópofa mintázatuk mellett nagyszerűen képesek melegen tartani a testet. Dekorációs elemnek sem utolsók, sokan használják őket ágytakaróként, de a földre terítve szuper teret ad a gyerekeknek a játékra.

A mellett, hogy sokoldalúan felhasználható és jól néz ki, a legtöbb polár takaró könnyen kezelhető és mosható. Tökéletes gyerekszobai kiegészítő.

 

Szőnyegek

 

 

A szőnyegek a gyerekszobába is nagyszerűen beilleszthetőek. Funkcionalitásuk és könnyű tisztíthatóságuk miatt a rövidebb szálú típusok tűnnek ésszerű választásnak, szerencsére ezt a gyártók is tudják, ezért ebből a típusból kerül ki a legtöbb gyerekszobai szőnyeg.

A megnyerő mintázatok és színek segítségével feldobhatjuk a nagyobb méretű gyerekszobákat is, ha pedig több gyermekünk osztozik a szobán, akkor könnyedén jelölhetik vele a gyerekek kedvenc helyüket és sajátkis birodalmaikat.

 

Játéktárolók

 

 

A játéktárolók a mellett, hogy jól néznek ki és a gyerekek imádják őket, nagyon is funkcionálisak, hiszen olyan sok mindent képesek elnyelni, hogy azt nem is gondolnánk. Nagyszerűen tudjuk megtanítani segítségükkel a gyerekeket arra, hogy a nagy játékok után pakoljanak el maguk után, így nem kell félnünk a balesetekről és mi sem lépünk rá a sötétben a kis építőelemekre.

A játéktárolókat kombinálhatjuk is, így kialakíthatunk egyfajta rendszert, amit gyermekünk is könnyedén megtanul, így játékossá téve a pakolást.

 

A gyerek-ágynemű.hu webáruházában minden megtalálsz, ami egy átlagos gyerekszobából szuper birodalmat varázsol úgy, hogy a gyerkőc és szülő egyszerre lesz elégedett és boldog.

Az OP Story oldalán pedig hasonló, érdekes cikkeket olvashatsz az élet kisebb és nagyobb dolgairól!

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.