Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így csinálj kényelmes kuckót a kanapén!

A kanapé nappalink egyik leginkább használatban lévő bútora, ami viszont a legtöbb esetben nem 100 %-ig felel meg elvárásainknak, főként kényelmi szempontból. Szerencsére pillanatok alatt nagyszerű kuckót alakíthatunk ki kedvenc ülőalkalmatosságunkon, amihez csupán pár dologra lesz szükségünk.

A diszparna.com segítségével ezeket a kiegészítőket szedtük listába!

 

1. Díszpárnák

 

 

Sokunk kétesen ítéli meg a díszpárnákat, mivel leginkább dekorációs elemként, mintsem kényelmet fokozó eszközként gondolunk rá. Na de miért ne találkozhatna e két tulajdonság egy adott párnában?

A legtöbb modern díszpárna olyan töltettel rendelkezik, amely kellemes alátámasztást nyújt derekunknak, vagy épp fejünknek, ám ami ennél sokkal fontosabb, az az, hogy ha megfelelően választjuk ki a díszpárna huzatát, akkor egy rendkívül csinos és annál még sokkal kényelmesebb hely alakítható ki segítségükkel!

 

2. Pléd

 

 

A plédek szintén must have kellékei a kellemes kuckóknak, hiszen kirívó puhaságukkal és kellemes melegítő hatásukkal tökéletesen körülölelik az embert. Akár színes akár sematikusabb plédet választunk fontos, hogy tudjuk pontosan milyen funkciót kell majd betöltenie, így elkerülve a későbbi csalódást.

Az igazán jó kuckós hatás eléréséhez válasszunk puha, mindkét oldalt ugyanolyan szabású, polár plédet, ami elképesztő kényelmet nyújt egy kis esti filmezés vagy beszélgetés alatt.

3. Függöny

 

 

A függöny inkább atmoszféra teremtő ereje, mintsem kényelme miatt került fel listánkra. A leginkább kedvelt lakástextil könnyedén tud a szomorú, búskomor fényekből meghitt és romantikus szűrt fényt varázsolni, ami alapeleme a kuckó hatásnak.

Válasszunk a sötétítő és sima függöny kombinációját, így minden beérkező fényre könnyedén tudunk reagálni és az alkalomhoz illőre tudjuk alakítani.

 

4. Gyertya

 

 

Maradva az atmoszfére teremtésnél, nem mehetünk el szó nélkül a romantikus hangulat idézés királya, a gyertya mellett. Legyen bármilyen meghitt alkalom, az általunk kialakított kuckó még imponálóbb hellyé válik, ha azt körbekerítjük kedvenc gyertyáinkkal.

Választáskor nyugodtan engedjük szabadjára kreatív énünket, kombináljuk a színeket formákat úgy, ahogy szeretnénk.

 

5. Illatosítók

 

 

Lezárásképp, pedig adjunk még egy lökést az élvezetnek és beszéljünk egy újabb érzékszervünk kényeztetéséről, hiszen az illatosítók segítségével a kuckó feeling kiterjeszthető a látáson és a tapintáson át a szaglásra is.

Kuckónkhoz válaszzunk kiegyensúlyozott, nem túl tolakodó illatokat, amelyek egyfajta kísérőként lesznek jelen az alkalmakkor.

 

Ha cikkünk inspirált és belekezdenél saját kuckód kialakításába, mindent megtalálsz a diszparna.com webáruházában! Engedd szabadjára a benned élő lakberendezőt és alakítsd ki otthon a béke szigetét!

Ha pedig olvasnál még valami érdekeset, ajánljuk az OP Story blog oldalát!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem