Blog

Így csinálj kényelmes kuckót a kanapén!

A kanapé nappalink egyik leginkább használatban lévő bútora, ami viszont a legtöbb esetben nem 100 %-ig felel meg elvárásainknak, főként kényelmi szempontból. Szerencsére pillanatok alatt nagyszerű kuckót alakíthatunk ki kedvenc ülőalkalmatosságunkon, amihez csupán pár dologra lesz szükségünk.

A diszparna.com segítségével ezeket a kiegészítőket szedtük listába!

 

1. Díszpárnák

 

 

Sokunk kétesen ítéli meg a díszpárnákat, mivel leginkább dekorációs elemként, mintsem kényelmet fokozó eszközként gondolunk rá. Na de miért ne találkozhatna e két tulajdonság egy adott párnában?

A legtöbb modern díszpárna olyan töltettel rendelkezik, amely kellemes alátámasztást nyújt derekunknak, vagy épp fejünknek, ám ami ennél sokkal fontosabb, az az, hogy ha megfelelően választjuk ki a díszpárna huzatát, akkor egy rendkívül csinos és annál még sokkal kényelmesebb hely alakítható ki segítségükkel!

 

2. Pléd

 

 

A plédek szintén must have kellékei a kellemes kuckóknak, hiszen kirívó puhaságukkal és kellemes melegítő hatásukkal tökéletesen körülölelik az embert. Akár színes akár sematikusabb plédet választunk fontos, hogy tudjuk pontosan milyen funkciót kell majd betöltenie, így elkerülve a későbbi csalódást.

Az igazán jó kuckós hatás eléréséhez válasszunk puha, mindkét oldalt ugyanolyan szabású, polár plédet, ami elképesztő kényelmet nyújt egy kis esti filmezés vagy beszélgetés alatt.

 

3. Függöny

 

 

A függöny inkább atmoszféra teremtő ereje, mintsem kényelme miatt került fel listánkra. A leginkább kedvelt lakástextil könnyedén tud a szomorú, búskomor fényekből meghitt és romantikus szűrt fényt varázsolni, ami alapeleme a kuckó hatásnak.

Válasszunk a sötétítő és sima függöny kombinációját, így minden beérkező fényre könnyedén tudunk reagálni és az alkalomhoz illőre tudjuk alakítani.

 

4. Gyertya

 

 

Maradva az atmoszfére teremtésnél, nem mehetünk el szó nélkül a romantikus hangulat idézés királya, a gyertya mellett. Legyen bármilyen meghitt alkalom, az általunk kialakított kuckó még imponálóbb hellyé válik, ha azt körbekerítjük kedvenc gyertyáinkkal.

Választáskor nyugodtan engedjük szabadjára kreatív énünket, kombináljuk a színeket formákat úgy, ahogy szeretnénk.

 

5. Illatosítók

 

 

Lezárásképp, pedig adjunk még egy lökést az élvezetnek és beszéljünk egy újabb érzékszervünk kényeztetéséről, hiszen az illatosítók segítségével a kuckó feeling kiterjeszthető a látáson és a tapintáson át a szaglásra is.

Kuckónkhoz válaszzunk kiegyensúlyozott, nem túl tolakodó illatokat, amelyek egyfajta kísérőként lesznek jelen az alkalmakkor.

 

Ha cikkünk inspirált és belekezdenél saját kuckód kialakításába, mindent megtalálsz a diszparna.com webáruházában! Engedd szabadjára a benned élő lakberendezőt és alakítsd ki otthon a béke szigetét!

Ha pedig olvasnál még valami érdekeset, ajánljuk az OP Story blog oldalát!

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.