Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így csempézz otthon

A csempézés, mint olyan az egyik leglátványosabb munkafolyamat, amit elvégezhetünk lakásfelújítás vagy építkezés alatt. Mégis kevesen vannak tisztában azzal, hogy valójában milyen lépéseket kell követni annak érdekében, hogy a feladatot szakszerűen, gyorsan és precízen el lehessen végezni.

A TLS Burkolatszintező csapatának segítségével összeszedtük neked mire érdemes figyelned akkor, ha azt szeretnéd, hogy jól menjen a csempézés otthon!

 

Tervezz, szerezz be mindent és készülj elő!

 

 

Egyáltalán nem rossz ötlet egy átfogó és pontos méréssel kezdeni, ezután megtervezni a designt, majd pontosan kiválasztani a megfelelő csempéket és anyagokat, amikre szükséged lehet a lerakáskor, illetve a fali csempézéskor.

Célszerű jó anyagokat vásárolnod, hiszen a minőségi termékek sokkal tovább tartják meg állagukat. Ezek az eszközök és alapanyagok elképzelhető, hogy valamivel drágábbak lesznek, mint az átlag, de ez ne tévesszen meg, hiszen a minőségi anyagokkal és eszközökkel gyorsabban és könnyebben fog menni a munka, míg az eredmény hosszabb élettartamú lesz.

 

Tedd szabaddá magad!

 

 

Alapvetően fontos, hogy a munkálatok alatt jó, ha nem kell ide-oda rohangálnod, vagy egyszerre több dologra figyelned, hiszen a megosztott figyelem ilyen esetben akár a munka precizitásának rovására is mehet!

Ha lehetőséged van rá, tedd szabaddá magad egy pár napra, így könnyedén tudsz összpontosítani a munkafolyamatokra és nem kell azon aggódnod, hogy valami nem fog beleférni az idődbe.

Használj burkolatszintező rendszert!

 

 

Elsőre furcsán hangozhat a burkolatszintező rendszer használata, hiszen eddig is megvoltál a fugakeresztekkel és a gumikalapáccsal, ám az eredmények között akkor különbség van, hogy ha egyszer kipróbálod, utána soha többet nem akarsz nélküle dolgozni.

A rendszer segítségével tökéletesen sík és egyenletes felületet hozhatsz létre a talajon és a falon egyaránt, ráadásul a burkolatszintező talpak 2 az 1-ben funkciója miatt fugakeresztekre és ékekre sem lesz szükséged, míg a szintező ékeket újra és újra fel tudod használni későbbi munkáid során.

Mi a TLS burkolatszintező rendszerét ajánljuk neked, amely professzionális minősége, elérhető ára és könnyű használata miatt a legjobb rendszer a piacon.

 

Dolgozz gyorsan és pontosan!

 

 

A precíz és megfelelő sebességű munka fontos alappillére a folyamatnak. A csempézés munkadíja egy szakember esetében nem véletlenül annyi, amennyi, hiszen az ők már rutin szerűen használják eszközeiket és tisztában vannak azzal, hogy ha pepecselnek a csempék lehelyezésekor, az negatívan hat végeredményre.

Próbáld meg megtalálni a tökéletes egyensúlyt a sebesség és a precízió között, tartsd be a száradási és kötési időket, illetve készíts elő mindent, amire szükséged van a munka folyamán.

 

Kapcsold össze a csempézést más munkákkal!

 

 

A fürdőszoba csempe megérett a cserére! – mondod magadban az elhatározás pillanatában. Ha már úgy is „hozzá lesz nyúlva” logikus összekötnöd a csempézést más olyan munkákkal, amiket meg tudsz valósítani ahogy mondani szokás „egy kosszal”!

Cseréltess vezetékeket a falban, szerezz be egy új mosdókagylót vagy szerelj be egy a kád helyére egy zuhanyzót, így egyszerre lesz szebb és praktikusabb otthonod! Célszerű a költségvetést is úgy kialakítanod, hogy beleférjen minden, amit meg szeretnél valósítani, lehet, hogy ez azzal jár, hogy csak később tudsz nekiállni a felújításnak, de hidd el, a végén elégedetten fogsz sóhajtani!

 

Reméljük a cikk olvasása során te is kedvet kaptál egy kis felújításhoz/építéshez. Legyen a te listádon is az elsők között a: - csempézés otthon!

Ha tetszett a cikk, az OP Story többi írása is neked való!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem